2777
2789
عنوان

زایمان کردم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوماه پیش بعداز عاشورا 

پس خیلی وقته هاااا تا حالا لکه بینی هم نداشتی خوب زودتر اقدام کن برا سقط حتماااا برو بیمارستان دوست منم شبیه شما شده بود .دکتر گفت حتماااا کورتاژ اونو تو خونه سقط کنی کلا کنده نمیشه بعد مجبوری هم این دردو بکشی هم کورتاژشی سقط خیلی سخته

گرنگه دارمن آناست که من میدانم شیشه راهم بغل سنگ نگه میدارد.
وووي خوش به حالت 😍😍😍 مباركت باشه خدا حفظش كنه برات  خواهش ميكنم دعا كن منم زودتر زايمان كنم ...

چشم گلم حتماااا

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
مبارکه ایشالله تا آخر عمرت با بچت و شوهرت خوش باشی همینجوری خاطره ی خوب داشته باشی توروخدا واسه ما ...

چشم گلم حتمااااا

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
مبارک باشه عزیزم. ایشالا قدم نی نی پربرکت باشه. منم 38 هفته و 2 روز هستم و منتظر زایمان دعام کن نی ن ...

انشاالله راحت زایمان کنی...

چشم یکم سرم خلوت بشه حتمااا میگم

من الان هفت هفتمه بعد یه روز کمتره یه روز بیشتر ببخشیداا بالا میارم در حد مردن همش میترسم قلب تشکیل ...

ن عزیزم استرس بیخوده

اصلاااا نترس