2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالم باشه هرچی میخواد باشع

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بنظر من دختر بهتره  دختر خیلی زود خوب و بد میفهمه عاقل میشه اذیتاش زود کم میشه ولی پسرررررر حا ...

ولي اگه دختر اولي باشه بس كه خانمه و عاقل آدم دوباره مياره ولي پسر باشه انقدر اذيت ميكنه كه ديگه هوس بچه نكنيم

برعكس گفتي😁

از چه نظر ؟

کلا که هر دوش خوبه

بعد هم دیگه یه سری چیزارو نمیشه کنترل کرد

اما از یک جهت تو ذهنم چیزی اومد الان

از اون جایی که دخترها جلوتر از پسرها هستن از نظر رشدی، و این که بهتره بچه ها اختلاف سنی کمی داشته باشن واسه سلامت روانیشون، اگه اولی پسر باشه دومی دختر هم بازی های بهتری میشن تا اینکه اولی دختر باشه دومی پسر

از مادرهاتون سوال بپرسید.ببینید چی‌میگن.مادر من  میگه دختر خیلی بهتر از پسره.خیلی هارو دیدم ک میگن دختر دلسوزتره و محرم تر هست.ولی خو هرچی خدا بده باید گفت شکر و سلامتیش مهمه😍

از چه نظر ؟ کلا که هر دوش خوبه بعد هم دیگه یه سری چیزارو نمیشه کنترل کرد اما از یک جهت تو ذهنم چی ...

ايني كه گفتين درسته اين مزيت پسر بزرگتره

و مزيت دختر بزرگتر بنظرم اينه كه چون بچه ارشده بازي هاي دخترانه با پسر بعدي ميكنه روحيه پسره خشن و شيطون نميشه ولي اگه بچه ارشد پسر باشه دختر بعد از اون چون بازي هاي پسرانه ميكنه روحيه اش پسرونه ميشه

چه حرفهایی میزنیدا.

مگه دست خود آدمه 

سالم و صالح باشه دختر و پسرش هییییییییییییییییچ فرقی نداره.

دوتاشونم گوگولی ان 

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد

بستگی داره. به اینکه حسود نباشن و عاقل باشن شیطنت زیادی هم نداشته باشن. مثلا من بچه اولم پسره راضیم چون اصلا حسود نبود با اینکه سنش کم بود که خواهرش بدنیا اومد ولی خیلی مدارا میکرد یک بار هم اذیتش نکرد تا الان که ۸ سالشه و خواهرش ۴/۵ بهترین دوست همن. بچه عاقل باشه و سازگار دختر پسرش فرقی نداره. درهرحال خوش میگذره. 

🤔