2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 43 پست
بگو داری با یزید زندگی میکنم متاسفم 

همش منت میکنه ک نمیزنمت میگم کادو برام بخر میگه پدلشو میدم در صورنی که خرجی بهم نمیده

پول ارایشگاه هم فقط اصلاح و ابرو پول رنگ و اینا رو ننیده حتی ارایشگاه عروسیمم نداد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درامدش خوبه؟ چه حدودیه؟ خب سرکار نرو،. ولی باشگاهی جایی بذاره بری، خرید کنی

ماهی ۴ و خورده میگیره ک قسطو اجاره دربیاد ۲ میمونه

میگه بری باشگاه لاغر میشی

واقعا هم میشم تو خونمون اکثرا چیزی برای خوردن نیس

کلاسای فنی حرفه ای برو  هیچ هزینه ای نداره  فقط ده تومن ثبت نام و وسایلی که باید بخری&nb ...

تهران مسافتا دوره کلی پول تاکسیشه

طرف پول نمیده من موهای سفید شدمو رنگ گنم پول تاکسی میده؟؟

ماهی ۴ و خورده میگیره ک قسطو اجاره دربیاد ۲ میمونه میگه بری باشگاه لاغر میشی واقعا هم میشم تو خونم ...

پس درامد داره و واجب تر از باشگاه، تهیه غذاست!!!! زن گرفتنش چی بوده؟!  بگو بیا بریم فروشگاه، یه جا خرید کن. خدا به دادت برسه. تگه عادتش نکنی به خرج کردن، از گرسنگی تلفت میکنه

پس درامد داره و واجب تر از باشگاه، تهیه غذاست!!!! زن گرفتنش چی بوده؟!  بگو بیا بریم فروشگاه، یه ...

بخدا دلم برای خیلی از غذاها تنگ شده

یه بار تو بازار عید پارسال فروشنده برا خودش خورشت قیمه میخورد من اب دهنمو جمع میکردم

عزیزم سعی کن از در محبت در بیای  تلاشتو بکن  اگه جواب نداد  جونیتو بردار برو

ادم ارومیه تو جمع خانوادم و خانواده خودش احترام نگه میداره تو خونمم کمتر از گل نمی گه ولی واقعا این خسیسش داره عذابم میده

به باباش دور از چشم شوهرت و بقیه حرف بزن، بگو به شوهرت بگه، عروسم لباس درست حسابی نداره، لاغر شده.&n ...

خانواده خودش هربار دعواش میکنن که چرا زنت هربار ک میبینیمش ضعیفتر میشه

حتی دختر خاله هاش میگن تقصیر شوهرشه

خودش میگه نمیخوره!!!