2777
2789
عنوان

پریود نمیشم😔☹️

125 بازدید | 20 پست

بچها دیگ خسته شدم! 

با پریود نشدن.. 

جلوگیری طبیعی دارم و مطمنم باردار نیستم 

دکتر هم رفتم نه کیست دارم نه چیز دیگ ای. 

اما هر ماه اذیتم 

تاخیرهای وحشتناکی داره... نمیدونم چ مرگمه

از دیشب دارم عرق رازیانه میخورم... 

چن بار سونوگرافی رفتم هیچی نیس ک نیس

خب من چمه؟ 

از وقتی ازدواج کردم ب جای اینک خوب بشه بدتر شد عادت ماهانم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عه نازی تووویی  دفع پیش هم یادته چقدر اذیت شدم؟؟؟؟  رفتم دکتر میگ چیزی نیس!  چطور ...

هومیوپاتی کمکت میکنه هر ماهپریود بشی .امضامو بخون 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
عه نازی تووویی  دفع پیش هم یادته چقدر اذیت شدم؟؟؟؟  رفتم دکتر میگ چیزی نیس!  چطور ...

قطره ویتاگنوس بگیر بخور من از هفته ی بعد میخوام دوباره شروع کنم 

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

اره عزیزم سونو دادی؟

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
اره عزیزم سونو دادی؟

اره بابا سونو دادم هیچی نبود. 

بعد دو سه روزش پری اومد اما خیلییییی کم 2 روزه بودم. 

آزمایش بارداری مم منفی بود. 

کیست هم نداشتم. 

اما این ماه و روزی از نو. 

البته این ماه بدجور سرماخوردم و کلی قرص خوردم امکانش هس از قرص باشه

برو دکتر دارو میده منظم میشی،زکی مث شما پرید نامنظم یکی مث من پریدم مث ساعت منظمه از مجردی تابحال،ولی۳ سالع برا دومی اقدامم و حامله نمیشم،ماه دیگ میرم iui

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
برو دکتر دارو میده منظم میشی،زکی مث شما پرید نامنظم یکی مث من پریدم مث ساعت منظمه از مجردی تابحال،ول ...

مجرد بودم منظم بود. متاهل شدم این بلا سرم اومدددد

اخه دوس ندارم با قرص پری بشم ماه پیش با قرص و کلی دوا شذم 

قطره ویتاگنوس بگیر بخور من از هفته ی بعد میخوام دوباره شروع کنم 

برا بارداری هم خوبه؟؟؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
اره بابا سونو دادم هیچی نبود.  بعد دو سه روزش پری اومد اما خیلییییی کم 2 روزه بودم.  آزم ...

اره منم قرص بخورم عقب میوفته

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏