2777
2789
وای اگه رون باشه عاشقشم

گرسنم شد خیلی وقتی غذای عروسی نخوردم اصا ی مزه خوبی میده

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منمممم فرداشبم عروسی دعوتیم اما نمیخوایم بریم!!! خودم فردا میپزم😉

برو خب مال عروسی مزش جور دگس 

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

اینجا همه عروسیا زرشک پلو بامرغه اما عروسیه دختردایی شوهرم که چندماه پیش تو اوج گرونی ام بود کلییی خرج کرده بود ،،میز شام سلف سرویس بود و کلییییی ام شام متنوع داشت

مرغ،کوبیده،قیمه گوشت،شویدپلو،زرشک‌پلو،سوپ،سالاد،نوشابه،ژله،ترافل

پذیراییش هم میوه(موز،پرتقال،سیب،خیارسبز)بود و کاپ کیک شکلاتی و ... . هرکی ام بهشون هدیه میداد یه گلدون بهش میدادن  خلاصه عیونی بودااا

اینم بگم عروس خانم پزشک تشریف داشتن😜

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
برو خب مال عروسی مزش جور دگس 

اخه دوساعتی باشهرمون فاصله داره همسرمم ازصبح تا۷شب سرکاره بعدکه بیادخستشه توان رانندگی نداره

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم