2777
2789
افسرده ست حالش بده منم رو مخشم خیلی دلایل دیگه هم داره مهم اینه ک بهم گفته نباش منم گفتم باشه 

اگه مشکل افسردگی داره خب تنهاش نزار😔

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه مشکل افسردگی داره خب تنهاش نزار😔

بودن من حالشو بدتر میکنه خیلی کارا کردم ک حالش خوب شه هرکاری کردم بدتر شد. ا وقتی یکی یکیو نخواد حتی نفس کشیدنش هم رو مخه آدمه 

بودن من حالشو بدتر میکنه خیلی کارا کردم ک حالش خوب شه هرکاری کردم بدتر شد. ا وقتی یکی یکیو نخواد حتی ...

پس اول اشناییتون چرا سراغت اومد؟😔

همین دیگه فقط خاست گند بزنه ب زندگی من. خیلی حالم بده برات دعا میکنم عزیزم توهم دعا کن برام من حتی ن ...

ایشاا.. بهترین چیزا برای دوتامون رقم بخوره وجود اوناام اگه ب صلاحمونه بیان کنارمون اگه نیس خدا محبتشو تو قلبمون کمرنگ کنه روز ب روز😔

ایشاا.. بهترین چیزا برای دوتامون رقم بخوره وجود اوناام اگه ب صلاحمونه بیان کنارمون اگه نیس خدا محبتش ...

بهترین دعایی بود ک میشد کرد ممنون عزیزم امیدوارم حالت بهتر شه 

چندسالته 

برمیگرده مطمئن باش میخواد تورو بترسونه 

اخه دفعه ی اولش نیس همیشه من باید برم انگار ی بار ۱۰ روز جلو خودمو گرفتم ک اون بیاد ولی باز دلم طاقت نیورد خودم رفتم😭😔

اخه دفعه ی اولش نیس همیشه من باید برم انگار ی بار ۱۰ روز جلو خودمو گرفتم ک اون بیاد ولی باز دلم طاقت ...

اشتباه کردی دیگه

الانم میدونه تو میری داره زهر چشم میگیره

اهمیت نده خودش برمیگرده

خدایا شکرت
اشتباه کردی دیگه الانم میدونه تو میری داره زهر چشم میگیره اهمیت نده خودش برمیگرده

چشم خداکنه ک اونی ک میگی بشه گلم😔