خیدی مدیر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 عنوان عشقم رفته😔 | مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 47 پست بچه ها میشه از ته دلتون دعا کنین برگرده 😔❤ دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤ 1398/09/13 | 10:33 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 پس باید صبر کنی گلم خواهری برام دعا کن تروخدا😔 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 افسرده ست حالش بده منم رو مخشم خیلی دلایل دیگه هم داره مهم اینه ک بهم گفته نباش منم گفتم باشه اگه مشکل افسردگی داره خب تنهاش نزار😔 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
1bikas عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 470 اگه مشکل افسردگی داره خب تنهاش نزار😔 بودن من حالشو بدتر میکنه خیلی کارا کردم ک حالش خوب شه هرکاری کردم بدتر شد. ا وقتی یکی یکیو نخواد حتی نفس کشیدنش هم رو مخه آدمه
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 بودن من حالشو بدتر میکنه خیلی کارا کردم ک حالش خوب شه هرکاری کردم بدتر شد. ا وقتی یکی یکیو نخواد حتی ... پس اول اشناییتون چرا سراغت اومد؟😔 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 1سال بمیرم برای دلت خواهری😭 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
1bikas عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 470 پس اول اشناییتون چرا سراغت اومد؟😔 همین دیگه فقط خاست گند بزنه ب زندگی من. خیلی حالم بده برات دعا میکنم عزیزم توهم دعا کن برام من حتی نمیدونم چی بخوام از خدا
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 همین دیگه فقط خاست گند بزنه ب زندگی من. خیلی حالم بده برات دعا میکنم عزیزم توهم دعا کن برام من حتی ن ... ایشاا.. بهترین چیزا برای دوتامون رقم بخوره وجود اوناام اگه ب صلاحمونه بیان کنارمون اگه نیس خدا محبتشو تو قلبمون کمرنگ کنه روز ب روز😔 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
1bikas عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 470 ایشاا.. بهترین چیزا برای دوتامون رقم بخوره وجود اوناام اگه ب صلاحمونه بیان کنارمون اگه نیس خدا محبتش ... بهترین دعایی بود ک میشد کرد ممنون عزیزم امیدوارم حالت بهتر شه چندسالته
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 برمیگرده مطمئن باش میخواد تورو بترسونه اخه دفعه ی اولش نیس همیشه من باید برم انگار ی بار ۱۰ روز جلو خودمو گرفتم ک اون بیاد ولی باز دلم طاقت نیورد خودم رفتم😭😔 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 بهترین دعایی بود ک میشد کرد ممنون عزیزم امیدوارم حالت بهتر شه چندسالته همینطور گلم😔۲۱ دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
elmiraaaa عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 5668 اخه دفعه ی اولش نیس همیشه من باید برم انگار ی بار ۱۰ روز جلو خودمو گرفتم ک اون بیاد ولی باز دلم طاقت ... اشتباه کردی دیگهالانم میدونه تو میری داره زهر چشم میگیرهاهمیت نده خودش برمیگرده خدایا شکرت
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 اشتباه کردی دیگه الانم میدونه تو میری داره زهر چشم میگیره اهمیت نده خودش برمیگرده چشم خداکنه ک اونی ک میگی بشه گلم😔 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤