2777
2789
عنوان

خواهر شوهر پولدارم::برخوردوپذیرایی دیشبش🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 389771 بازدید | 1414 پست
هر جا کم میارن از جواب، دست میزنن به تخریب .مثلا میگن لابد خودتم ...  اسم این کار تبادل نظر نی ...

بعضی ها فکر میکنن همینطور با چند تا جمله قشنگ خانواده و جد وآباد طرف رو شناختن و تمام . اینا ادعای زرنگی دارن ماشالله . تو شناخت آدما هم هنرمندن ‌.

ما هم برای مهمان سرزده احترام میزاریم . ولی درک نمیکنن منظور ما این هست که بیاییم این فرهنگ رو باب کنیم که آقا جان جایی میخوایید برید این همه شبکه های اجتماعی و تلفن و فلان ،  خوب یه خبر بدین .  

کسی نمیگه عدسی خوبه یا بده یا هر چی .

الان صحبت روی آداب مهمانی رفتنه . 

صد بار گفتم الان زمان دقیانوس نیست . الان همه برای خودشون کار و برنامه دارن .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی ها فکر میکنن همینطور با چند تا جمله قشنگ خانواده و جد وآباد طرف رو شناختن و تمام . اینا ادعای ز ...

آره فعلا میخوان بگن تو ۴ ساعت کوه را جابجا میتونن بکنن و ظرفا را برق بندازن و ...😂😂

این کاربری غیرفعال شده است

من باردارم ‌ویار شدید دارم شب تولدم چند روز پیش بود خانوادم زنگ زدن ما میایم بعد شام من گفتم نه شام ...

عزیزم همه شعور و درایت شما رو ندارن متاسفانه با دو تا مهمون آشفته میشن و به سختی و فلاکت میفتن 

آفرین ک تونستی تو مدت کوتاه اینطور از عهده کار بربیایی 

بیشتر فکر کن راجب صمیمیت بینتون بعضی وقتا ما فکر میکنیم صمیمی هستیم اما اصلا رفتار ادمها اینو نشون ن ...

شما نگران صمیمیت من و برادرم نباشید . نگران افکار خودتون  و از بین بردن حس قضاوت گونه تون باشید . این رفتار در زندگیتون و روابطتون با بقیه خیلی خطرناکه  و در دراز مدت بهتون آسیب میزنه . سعی کنید مطالعاتتون رو بالاتر ببرید و دست از سطحی نگری بردارید . عمقی به صحبت های دیگران گوش کنید و به جای توهین تبادل نظر کنید .   

من باردارم ‌ویار شدید دارم شب تولدم چند روز پیش بود خانوادم زنگ زدن ما میایم بعد شام من گفتم نه شام ...

بخاطر اینکه اصیلی اینجور رفتار کردی،الان مردم خودخواه شدن فقط،میتونستی راحت بارداریتو بهونه کنی ولی بخاطر نوع تربیتت نتونستی !چون دوس داری ادم لذت ببره ازاومدن به خونت،مهمون حرمت داره،خودخواهی هنر نیس،بعضیا زندگیاشون حکومت نظامیه 

من که تابحال نرفتم چی بگم سه ساله عروسی کردم خونشو ندیدم

بهترین کار رو کردی منکه خونه مادر شوهر خواهر شوهر میرم جز اعصاب خوردی چیزی برام نداره تصمیم گرفتم دیگه نرم😖😖😖😖

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

شاید چون بعد یکسال و نیم رفتی خونش شوهرش نذاشته غذای دیگه ای درست کنه یا خودش نخواسته آخه شوهر من اینجوریه اگه کسی دیر به دیر بیاد خونمون تحویلش نمی گیره خیلی رفتار و اخلاق بدیه مهمون عزیزه هروقت اومد قدمش روی چشم رسول اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند هرکس به مهمان بی احترامی کند به روز قیامت ایمان ندارد 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

شما نگران صمیمیت من و برادرم نباشید . نگران افکار خودتون  و از بین بردن حس قضاوت گونه تون باشید ...

همچنان سر حرفم هستم در هر صورت شب خوش

به سختی به دستش اوردم. خدا دامن همه منتظرهارو زود زود سبز کنه انشالله
عزبزم باید خیلی بخوری..مثلا روزی ۳ هزار ۴ هزار کالری

واسه چی میخوای ۶۴ کیلو بشی قد و وزنت که الان تقریبا خوبه لاغری اما لاغر خوب من هم قد تو هستم تو شیردهی ۵۳ کیلو شدم الان به زور خودم رو روی ۵۸ نگه داشتم یه کم رعایت نکنم و بخورم میرم بالا دلم انقدر میخواد دوباره ۵۴ یا ۵۵ بشم

نمیدونم   چی بگم من شوهرم میگفت برای خونه های برادرا وخوهراش اونم وقتی اجاره ای بود کلی ...

ای حرفدلمو زدی..برا منم هیچی کادو نیاوردن ن خونه ن بچه ..فقط دست بگیر دارن..برا دخترم تولد گرفتن کلی لباس و ظرف و ظروف امد ندادن خودشون گرفتن..احتمالا فک کردن کادوها برای مادربزرگ بچه اومده..

عزیزم همه شعور و درایت شما رو ندارن متاسفانه با دو تا مهمون آشفته میشن و به سختی و فلاکت میفتن  ...

ممنون ولی بخدا فقط کافیه بخوای

کافیه خودخواه نباشی

ادمها رو همونجوری که هستن دوست داشته باشی و سعی نکنی تربیتشون کنی یا تقیرشون بدی

اره مسلمه زنگ میزدن خوشحال تر بودم و پذیراییمم بهتر بود ولی تو همین شرایطم نهایت سعیمو کردم منم میگم بابا مهمون حبیب خداست تلاشتونو بکنین ، نگین چرا زنگ نزد وای حالا مجبورم برنامه هامو عوض کنم . خوب عوض کن چی میشه مگه!!!

اون برنامه میادو میره و خلاصه انجام میشه

اما محبته که تو دلها یادگار میمونه

خوبیه که از ادم بعد مرگش میمونه

خودخواه# نباشیم

به سختی به دستش اوردم. خدا دامن همه منتظرهارو زود زود سبز کنه انشالله
اتفاقا معمولا آدمایی که بی خیال و خونسردن و کلا دیگران براشون اهمیت ندارن و در کل خودخواه و بیشعورن ...

من در مورد استارتر صحبت نکردم در مورد اونایی گفتم که برای توجیه پذیرایی و رفتار غیر محترمانه خواهرشوهر استارتر گیر دادن که چهار ساعت زمان برای آمادگی برای پذیرایی از دو نفر مهمون کمه وگرنه هر انسان عاقلی میدونه که نباید سرزده و بی خبر مهمونی بره

در مورد شلختگی هم باید بگم در کل چیز قابل افتخار و دفاعی نیست و شلختگی هر آدمی نشان از روح و روان آشفته اش داره که خب به خودش مربوطه و آدمهای بیچاره ای که باهاش همزیستی میکنن