2777
2789
عنوان

خواهر شوهر پولدارم::برخوردوپذیرایی دیشبش🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 389806 بازدید | 1414 پست
من اگه برای امروزم برنامه ریخته باشم و ۴ ساعت قبلش ،یکی بگه ما داریم میاییم و خودشا دعوت کردا باشه،ا ...

بی ریایی  کدومه خواهرم. خواهر شوهر اسی عمدا ساده ترین غذا را گذاشت. من مطمئنم اکثرا ماها عدسی اصلا جز غذاهای اصلیمون حساب نمیشه شاید سالی ی بار نخوریم..... اصلا مهمون بخاد بیاد شاید ب تنها غذایی ک فکر نکنیم عدسی باشه! این خانم خودشو ب بدترین شکل نشون داد ک من از اومدنتون خوشحال نیستم. البته اول ب برادرش بی احترامی کرد. استارتر ک نمیمیره با عدسی ولی اون ابروی برادرشو برد جلو زنش.😐من ک تا حالا ادم ب این بیشعوری ندیدم😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون در مورد چلو خورشت با من حرف زدید .در مورد روی گشاده حرف نزدین !

شما ولی انگار خیلی واست تو مشقت نیفتادن مهمه خب هر مهمونی سختیهای خودشو داره (هرچند دو نفر مهمون اونم نزدیک مشقتی نداره) ولی عدسی گذاشتن جلوی مهمون  برای میزبانی که بعد از یک سالو نیم برادرش داره میره خونش خیلی چیپه ضمنا میزبان وضع مالی خوبی داره و میتونه به قول شما مشقت نکشه و از بیرون سفارش بده! بحث سر اون عدسی نیست سر برخورد بی ارزش خواهرشوهره سر بی احترامی موقع سرو همون عدسیه و خیلی چیزای دیگه 

کاری ب استارتر و راست و دروغ تاپیک و اغراقش و غیره ندارم دارم راجع به شرایطی ک عنوان شد حرف میزنم

اه استارتر چقدر شما پرتوقعی از همه چی ایراد میگیری خب چه اشکالی داره سینی با قند جلوت گذاشته. عدسی مشکلش چیه؟ من کسی عدسیم جلوم بذاره هزار بار تشکر میکنم توام وظیفه ات نیس میخواستی غذای راحت درست کنی ک انتظار از بقیه نداشته باشی. خیلی گیر میدی و انتظارات زیاد داره بیچاره باهاتون راحت بوده دیگه خودی دیده شما رو

لطفا# نظر مخالف دارین ریپلیم نکنین حوصله بحث ندارم .مرسی

لطفا لایک نکنین مرسی💝

دوستان اصفهانی ها میزبانی شون عالیه .اتفاقا شدیدا به مهمان احترام میذارن و چند مدل غذا میپزن‌.من خونه ی هر اصفهانی رفتم ،دیدم این موضوعو.خودمم اصفهانی ام ...

یکی گفت اصفهانی هستی که مخالف کار اسی هستی نمیدونم کی بود... 

نه دلیلش شهرم نیس.حرفم اینه که چرا انتظار داریم ۴ ساعت زودتر خبر بدیم و به خودمون بقبولونیم که بله ما خبر دادیم ۴ ساعت زودتر و باید اماده میشد غذا میپخت و ... 

کاری به میزبان این تاپیک ندارم .. ولی من و خیلی از همکارانم اصلا ۴ ساعت برامون کافی نیست.چون خیلی مشقت داره.مثلا جمعه مبخوای مال خودت باشی و کل هفته غذا پختی ،یهو طرف زنگ میزنه میخواد بیاد.خوب اگه بدونی زودتر (یکی دو روز قبل)، میتونی مهیا بشی .

برخی از خانما اصلا براشون این نظم در ساعت و برنامه ریزی روزانه معنا نداره .من ورزش میرم ،کار هنری میکنم ،لباسهاما میذارم جمعه بشورم ..خونه را جمعه تمیز میکنم و .... خب یکی ۴ ساعت قبلش بگه دارم میام باید مثل تراکتور بشم !!

عدسی هم غذاست چه اشکالی داره .چرا سختش میکنید ..املت و نیمرو هم بود باید بخوریم و تشکر کنیم ...

بقیه ی اخلاق میزبان بله زشت بوده و اشتباه بوده ...

این کاربری غیرفعال شده است

چه حرف جالبی .اگه میخواید قضاوت نشید کامنت نذارید !! یعنی ما پیش فرض باید قضاوت کنیم در مورد همه و ...

شما اومدی تایید بشی فقط ،عزیزم اینجا وقتی کامنت میذاری ازهمون کامنت قضاوت میشی ،بعدشم بنظرم انقد همه دارن واضح کامنت میذارن نیازی به قضاوت نیس،شما به مهمون حساسی منم حس و حالمو راجع به شما گفتم ،من حالم بد میشه ازکسایی که به مهمون احترام نمیذارن،چون به این چیزا حساسم بازم میگم ازکسایی مثله خواهر شوهر سی حااالم بد میشه،فحش نیس که همون تبادل نظره،امیدوارم مفید هم باشه ،مهربان باشیم  

منم دست نزدم اومدم نشستم پیش شوهرم اینم اضافه کنم خواهر شوهرم دکترا داره تدریس میکنه شوهرشم پووول ...

عزیزم تحصیلات شعور نمیاره شعور باید ذاتی باشه که خیلیا ندارن خودتو ناراحت نکن

تروخدا این حرفو نزن منم تا وقتی ازدواج نکرده بودم وقتی همکارام تعریف میکردن پبش خودم همین فکرو میکرد ...

دقیقا همین بلا سر منم اومد من تو دلم اونهایی که با مادرشوهر مشکل داشتن رو قضاوت میکردم و با این فکر ازدواج کردم که مادرشوهر مثل مادرمه و بقیه خانواده شوهرم هم همینطور هم مثل خانوادم دونستم هم دوسشون داشتم ولی چشمت روز بد نبینه انقدر کثافت و دروغگو و دورو و حسود و فطنه گر و خبیث از آب در اومدن که الان یکی آرزوی مرگ مادرشوهرشم بکنه تعجب نمیکنم و احساس میکنم حق داره 

شما ولی انگار خیلی واست تو مشقت نیفتادن مهمه خب هر مهمونی سختیهای خودشو داره (هرچند دو نفر مهمون اون ...

عزیزم شما متوجه اصل حرف من نشدین .دیگه از تایپ کردن معذورم .موفق باشید ..🌷

شما اومدی تایید بشی فقط ،عزیزم اینجا وقتی کامنت میذاری ازهمون کامنت قضاوت میشی ،بعدشم بنظرم انقد همه ...

الان مطمئنی من به مهمان حساسم ؟

منم راحت بگم شما خیلییی بی برنامه ای قضاوت درستیه ؟ چرا ریپلایم میکنی ؟موفق باشی را چند بار گفتم ها .بهتر نیست ریپلای نکنی وقتی میخوای به زور باهات هم عقیده بشم ؟؟؟

دوستان اصفهانی ها میزبانی شون عالیه .اتفاقا شدیدا به مهمان احترام میذارن و چند مدل غذا میپزن‌.من خون ...

رفتار خواهر،رفتار.اگه نحوه برخوردت خوب باشه سنگم بزارن جلوت دندونتم بشکنه بازم تشکر میکنی

من ساده ام ،ساده ساده ساده.من آگاهانه سادگی را برگزیده ام نه از روی بیچارگی ،برعکس سادگی عین چاره من است چاره رهایی ام از بنده مشغله های ریزو درشت مادی،سادگی پناه بردن به قاصدکی در دشت که اجازه میدهد پرهایش را به دست باد بسپارم و در ذهنم سرنوشت هر کدام را داستانی کنم و همراه با پرورش آنها در دشتهای دور تر داستانم را بارور تر کنم و سادگی اینکه در باغچه نعنای مادرم رد حلزونها را بگیرمو ساعت ها به رفت و آمدشان نگاه کنم و از خانه به دوشیشان احساس قوی بودن بگیرم. من آگاهانه ساده ام.ساده ساده ساده...