2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه همجنسگرا بودن نوعی مشکله که میخواین کمک کنین؟

احساس میکنم داره اذیت میشه اخه خیلی طولانیه بخوام بنویسم که چند ماهی هست شک کردم گفتم یه مشورت بگیرم‌ از شما عزیزان اگه باشه لااقل باهاش حرف که میتونم بزنم اما دوستان میگن هیچ ماری ازم برنمیاد اگه باشه 

احساس میکنم داره اذیت میشه اخه خیلی طولانیه بخوام بنویسم که چند ماهی هست شک کردم گفتم یه مشورت بگیرم ...

عذاب نداره خودتو اذیت نکن اگرم اذیت میشه حتما کسی نیست ککک...

❤❤❤ریپلای❤❤❤
سلام دلیل اینکه میخوام بدونم اینه که اگه باشه دوس دارم باهاش صحبت کنم تا بفهمم دلیلش چیه که این حس و ...

سلام به روی ماهت عزیزم میفهمم چی میگی دوستت هست مهمه واست ولی خب از نظر پزشکی بهت بگم که این یه حس یا به قول بعضیا قرتی بازی جدید و بی دینی و عفتی و هزارتا چیز دیگه نیست یک اختلال ژنتیکی هست که میل جنسیشو تغییر میده از الانم نیست از اولین بشر بوده و ا اخرین بشرم هست فقط اینکه بعضیا فیزیولوژیشونم تغییر میکنه مقداری بعضیام نه فقط میل جنسیشونه که تغییر میکنه خودشون اکثرا به حریم خانواده و دوستاشون احترام میزارن و با شخصی رابطه برقرار میکنن که مثله خودشون باشن و باور کن تحمیل کردن یک رابطه با جنس مخالف بهشون شبیه تجاوز میمونه واسشون خودش مسیرشو باید پیدا کنه اونم تو ایران تو فقط دوست باش کنارش که جایی که برید بیاد باهات حرف بزنه اینارو گفتم بهت چون دوست خودم دقیقا همینجوریه بقول شوهرم تو و دوستای عجیبت که برای خودم کاملا عادین

سلام به روی ماهت عزیزم میفهمم چی میگی دوستت هست مهمه واست ولی خب از نظر پزشکی بهت بگم که این یه حس ی ...

وای عزیزم ممنونم چه عامیانه توضیح دادی .اره منم باید اینکارو کنم اخه انقد برام عزیز هست که الان اینجام

احساس میکنم داره اذیت میشه اخه خیلی طولانیه بخوام بنویسم که چند ماهی هست شک کردم گفتم یه مشورت بگیرم ...

خیرخواهی و نگرانی شما رو درک میکنم

اما اجازه بدید خودِ ایشون اول از شما درخواست کمک کنن، بعد شما اقدام کنید. پیش قدم شدنتون ممکنه برای ایشون سوء تفاهم یا ناراحتی ایجاد کنه و باعث بشه حتی برای یه صحبت عادی هم به شما مراجعه نکن