2789
عنوان

دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 28 پست
داداشت سنه بدشه اصلا به هيچ عنوان نبايد باهاش بحث كرد چه برسه جلو دوماد بزن بزن كردن دركه اين موضو ...

هر چی؟داشت مامانمو میزد و فوش بی ادبی میداد +۱۸

ب من و مامانم 

عزیزم فوش +۱۸میده ب من و مامانم  شوهرم نبود اون موقع  داداشمم کتکش زد بابامو  خیلی ...

ميدونم اينارو

كامنت هاتون رو خوندم

بهرحال بچه اين حرف هارو از خودش كه نميگه

يه جايى ياد گرفته

بايد ريشه يابى كرد 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چرا خون؟؟؟ شما چیزی بهش نگفتید؟؟؟ من بودم دهنشو پر خون میکردم تا بفهمه بی احترامی نباید بکنه و حدش ...

خیلی پرو شده 

بعدم جلو شوهرم فوش داد ب من شوهرم میخواست بزنتش گفت حرمتها میشکنه 

پاشو بریم خونه 

خیلی دلم سوخت 

شوهرم خسته و گشنه بود وایساد شام پخت 

خب ۱۳سالشه 

بابات جلوی دیگران نباید انقدر خوردش کنه که کارش به کتک کاری برسه هرچقدر حرف بد بزنه میبردش بیرون دعواش میکرد

اونم بیشتر الان از شما زده میشه و از بچه هاتون 

۱۳ساله هنوز بچست 

باید خیلی خیلی با ملایمت تر از بچه های کوچیک تر رفتار بشه باهاشون چون تو سن رشد هست و ممکن بچه کلا زده بشه از همه و از جو و محیط خونه و به دوستای بد بکشه کارش

من اگر جا شما بودم با پدر حتما صحبت میکردم ک هیچ وقت جلوی دیگران مخصوصا داماد و بچه های کوچیکتر باهاش بحث نکنه 

توسن رشد حس میکنه غرورش شکسته میشه 

بهتره پدر و ببرید مشاوره بهش یاد بده چطور با پسر بچه ی ۱۳ساله رفتار کنه که هم گوش به حرف باشه و هم اینکه بچه احساس خوردی نکنه 

I'd walk straight through the bullet😏
ببریدش پیش روانشناس تا باهاش صحبت کنه ببینه مشکل چیه.

نمیره 

خیلی بی ادبه 

مامانمم لوسش کرده تا ی چیزی میخواد زودی براش فراهم میکنه 

حتی یه لیوان آب هم خودش نمیخوره 

اگ مامانم بهش آب نده انقدر فوش میده و مامانمو میزنه و حتی وسیله میشکنه

هر چی؟داشت مامانمو میزد و فوش بی ادبی میداد +۱۸ ب من و مامانم 

هرچي بيشتر جوابشو بدن جلوش وايسن بدتر ميشه عزيزم مطمعن باش

تنها راهي كه مادرت داره فقط بره مشاوره با راهنماييه مشاوره رفتاره درستو در پيش بگيرن

نه بحث كردنو بزن بزن 

با بحث كردن بدتر ميشه چون بلوغش رسيده غرور داره بدترين سنشه

اگه خيلي رو مخش بريد مطمعن باش بيرون از خونه با دوستايه بد اشنا ميشه هزار تا كار ميكنه كه به مغزتونم نميرسه اصلا

شما خودت زني بلوغه دختر با پسر زمين تا اسمون فرق ميكنه واسه همين نميتوني درك كني 

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
خب ۱۳سالشه  بابات جلوی دیگران نباید انقدر خوردش کنه که کارش به کتک کاری برسه هرچقدر حرف بد بزن ...

بابام یکم عصبی و بداخلاقه 

منم خیلی کتک میزد 

ولی من هیچی نمیگفتم 

ولی دااشم خیلی بی احترامی میکنه مثلا یهو ب بابام میگه خفه شو 

همیشه شوهرم میگه خیلی بی ادبه و حرمت نگه نمیداره

هرچي بيشتر جوابشو بدن جلوش وايسن بدتر ميشه عزيزم مطمعن باش تنها راهي كه مادرت داره فقط بره مشاوره ب ...

اصلا پاشو از خونه بیرون نمیذاره 

انقدر قربون صدقش میرن ک بره مدرسه اصلا نمیره 

همشم مامانمو کتک میزنه

اصلا پاشو از خونه بیرون نمیذاره  انقدر قربون صدقش میرن ک بره مدرسه اصلا نمیره  همشم ماما ...

مادر پدرت حتما بايد برن مشاوره تا بدونن چجوري بايد رفتار كنن

پسرا تو سن بلوغ واقعا اخلاقشون بد ميشه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
نمیره  خیلی بی ادبه  مامانمم لوسش کرده تا ی چیزی میخواد زودی براش فراهم میکنه  حتی ...

بنظرم باید از مشاوره کمک بگیرید چون مشخصه والدینتون از پسش برنمیان،یک جلسه خودتون برید راهکار بگیرید از. مشاور.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
بابام یکم عصبی و بداخلاقه  منم خیلی کتک میزد  ولی من هیچی نمیگفتم  ولی دااشم خیلی ...

عزيزم پس شاكي از اخلاق داداشت نباشيد

از بزرگترش كه پدرت باشه زدنو ياد گرفته

رو ذهنش تاثير گذاشته

بابام یکم عصبی و بداخلاقه  منم خیلی کتک میزد  ولی من هیچی نمیگفتم  ولی دااشم خیلی ...

پدرتون هرچی کاشته داره برداشت میکنه،،برادرتون دقیقاً از رفتارهای ایشون الگو برداری کرده.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
پدرتون هرچی کاشته داره برداشت میکنه،،برادرتون دقیقاً از رفتارهای ایشون الگو برداری کرده.

دقیقا

به امید روزی که بیام تاپیک بزنم خدااااروشکر کرونا ریشه کن شد🤲_________خدایا خودت مردمو نجات بده

چه صبوري تو دختر 

من حتي اگه حق با شوهرم باشه داداشم بدترين اشتباهه دنيارم كنه بازم نميزارم يه كلمه راجب داداشم بد بگه خودشم ميدونه من جونم به جونه داداشم وصله اگه دهن باز كنه بگه بيچارش ميكنم