2777
2789

دختر نیمه اول 

پسر نیمه دوم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا میگن پاییز و زمستون بچه هایی ک دنیا میان باهوش ترن

باهوش ترن  درسته ...ولی بدنشون ضعیف تره...واقعا این مورد و تواطرافیانم  ب وفوررر دیدم  .... خودمم نیمه دوم بودم  واقعا نیمه اول و ترجیح میدم ...سنم ازهم کلاسیام  بیشتر بود دوست نداشتم  ...بدنمونم  ک خیلی ضعیف ولی واقعا باهوش ترن 

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
دخترم  نیمه دومیه  هم  یسال عقب میفته  هم بدنشون ضعیف تره بچه های پاییزو زمستون ...

اتفاقا بچه های پاییز و زمستون سیستم بدنیشون قوی تره

درسته یه سال عقب میفتن ولی وقتی مدرسه میرن درک و هوششون بیشتره

کی گفته بدنشون ضعیفه‌؟

.نشنیدم  دیدم

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
نیمه دوم دوس دارم ولی نی نیم اول تابستون دنیا میاد 

بسلامتی من پسرم تیر ۹۶ بدنیا اومد خیلی اذیت شدم تو تابستون دیگه دوست ندارم بیفته تابستون زایمانه دومم

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

نیمه دوم.

بهتره اتفاقاً، نیمه اولیا خیلی کوچیکن میرن مدرسه😊

حالا یه سال دیرتر بره  مگه چه فرقی میکنه، همون درسایی رو میخونه که بقیه خوندن دیگه.

عجیبه برام میگن یه سال عقب میفته! 

اتفاقا بچه های پاییز و زمستون سیستم بدنیشون قوی تره درسته یه سال عقب میفتن ولی وقتی مدرسه میرن درک ...

کاش اینطور بود واقعا...  ولی وااقعاا بدنشون  ضعیف  خیلی زیااااد

باهوش ترن  درسته ...ولی بدنشون ضعیف تره...واقعا این مورد و تواطرافیانم  ب وفوررر دیدم &nbs ...

ضعیف ترم نیستن بعدم اگ بزرگتر باشن ک بهتره ،من فقط ب ی دلیل نیمه اول رو میپسندم چون از نظر شناسنامه ای بهتره ولی اونایی زمستونین ی سال میذارن رو سنشون بده

زیادی خوبی کردنم تهش داستانه!!
ضعیف ترم نیستن بعدم اگ بزرگتر باشن ک بهتره ،من فقط ب ی دلیل نیمه اول رو میپسندم چون از نظر شناسنامه ...

اینم یکی دیگه از معایبش...من خودم و همسرم و دخترم  نیمه دومیم  همیشه ناراحت بودم😦☹🙁

پسر من اردیبهشتی هست

من خودم دوست داشتم فروردینی باشه اول اول نیمه اول سال

حتی یک فروروین دوست داشتم😂😂

ولی خوب اردیبهشتم خوبه

در کل موافق سه ماهه اول نیمه اول هستم ولی سه ماهه دوم هم بهتر از پاییز و زمستونه

نوزاد تو سرما چلوندن و سرما و همیشه هم که برودت هوا و آلودگی داریم پاییز زمستون

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊