2777
2789
عنوان

استایل چهره

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 20 پست
ببخشید متوجه آخر جمله اتون نشدم اگر امکان داره بیشتر توضیح بدید

منظورم اینه شاید بخوایم مثلا دومی رو لایک کنیم ولی جذبه‌ای که استایل مردونه داره حتی به اجبارم که شده خیلیارو سمت اولی سوق میده

الان متوجه منظورتون شدم این برای استایل تیپ هست فقط یا برای استایل چهره هم هست؟

امروزه ک طرفدارای چهره‌های امروزی زیاده ولی خب درحد طرفداریه بخاطر اینکه تنوع زیادی ب چهره‌شون میدن و...ولی خب هم استیل چهره و هم تیپ مردونه درهرحال جذابیت بیشتری دارن و اگه از تک تک افراد سوال بشه اکثرا به تیپ و جهره مردونه‌تر رای میدن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امروزه ک طرفدارای چهره‌های امروزی زیاده ولی خب درحد طرفداریه بخاطر اینکه تنوع زیادی ب چهره‌شون میدن ...

من کسی رو خیلی دوست دارم اما بخاطر اینکه استایل چهرشون مردونه اس و تو سلیقه من نیست دودلم، نمیدونم چکار کنم دوست دارم بخاطر باطنشونه البته من چهره اشون رو میپسندم فقط استایل چهره اشون تو سلیقه من نیست با این حال خیلی دوسشون دارم به نظرتون چیکار کنم

من کسی رو خیلی دوست دارم اما بخاطر اینکه استایل چهرشون مردونه اس و تو سلیقه من نیست دودلم، نمیدونم چ ...

چی بگم...بنظرم دلنشین بودن ظاهر اون شخص خیلی مهمه اگه به دلتون نشسته ولی حالا صددرصد اونطوری ک شمامیخای نیس اشکالی نداره...چون بعد یه مدت چهره تایه حدی عادی میشه دیگه این یه چیز طبیعیه

چی بگم...بنظرم دلنشین بودن ظاهر اون شخص خیلی مهمه اگه به دلتون نشسته ولی حالا صددرصد اونطوری ک شمامی ...

من شیفته ای باطنشونم و چهره اشم به دل میشینه فقط همون استایل چهره مردونه اس من خودم بخاطر اینکه خیلی خوبه دودلم یه جورایی مطمینم تکرار نشدنیه برای من، خودم تو این فکرم که فکر کنم ببینم کدوم بیشتر برام ارزش داره همین استایل و این چیزا یا باطن به نظرتون فکرم درسته؟ یا غلطه؟

من شیفته ای باطنشونم و چهره اشم به دل میشینه فقط همون استایل چهره مردونه اس من خودم بخاطر اینکه خیلی ...

پس اگ چهرشونم دل نشینه بنظرم زیاد سخت نگیر چون شاید بعدها کسی ب پستت بخوره ک استایلش مورد پسندت باشه ولی باطنش مشکل داشته باشه!

بنظرم این برهه از زندگیتو منطقی تصمیم بگیر تا بعدش یه عمر عاشقانه باهم زندگی کنید