2777
2789
عنوان

خارجیا چجوری.....

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 46 پست

تو فیلمای ما بعضیا همیشه ...هستن😂 مثل خانوم م گ

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما پريود ميشي يعني ظاهرت بهم ميريزه و ملت ميفهمن؟؟😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مرجانه گلچینو میگی🤭🤭🤭😁😁😁😁

خخخخ آره 

ای شیطون از کجا فهمیدی؟😉😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
ناموسا همش تو فکرمه هی میگم حتما اونور پریود نیس برا خانما😁

من باهاشون رفت و امد دارم گفتن به ملت شريف ايران بگم كه اونا هم ادمن و زن از جنس خودما اونايى كه ما مى بينيم همش فيلمه فيلم😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

والا ایرانیا اول صبحی بیشتر وقت برای ارایش میذارن اوناکه بازیگرن وکلی ارایشگرو....دارن

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
ناموسا همش تو فکرمه هی میگم حتما اونور پریود نیس برا خانما😁

حالا من یه فکری که بچه بودم میکردم این بود که مثلا جنیفر لوپز دستشویی میره؟ 🤭🤭🤭🤭کلا فکر میکردم آدم معروف از این مسایل ندارن

میخاد ادم حوصله و انرژی داشته باشه که گریمش کنن ویه سکانسو بازی کنه من که از سردرد ودل درد فقط درازم ...

منم همیطورم

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم