2777
2789

شوهرم من 13 سال از من بزرگتره و تو سن کم ازدواج کردم از اخلاقش خیلی راضی هستم تا حالا کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم جز اینکه اون خیلی بچه دوست داره اونم باعث نشد اختلاف بیفته بینمون خیلی از هر لحاظ دیگه با من کنار اومده گذاشت درس بخونم کار کنم  زمان دانشگاه و وقتی شرکت مادرشوهرم خیلی کمک کرد خیلی زیاد و گاهی پرستار هم داشتیم هیچی تا حالا واسم کم نزاشته هیچوقت فکرشو نمیکنم مثلا با کس دیگه ای ازدواج میکردم ازم 5 سال بزرگتر بود بهتر میشد

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه والا مامان بابای من ۴ سال تفاوت دارن بابام کلا مال یه دنیای دیگس مامانم یه دنیای دیگه 😐 بابای من ...

تو از بعضی متاهالا بیشتر حالیته جیگر😂😙به به چ زنی بشی تو واس آقات  با این طرز فکرت😍

👩❤️👨