2777
2789
عنوان

جاری بی کلاس دمده قدیمی پسندم ببین چی خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 5947 بازدید | 73 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

بنظر من سليقه هركسي قابل احترامه،عزيزم شما مشخصه كه اين عكس رو از روي حسادت پست كرديد ،شما هم برو بهترين رو بخر چرا اينطوري سعي داري با توهين به طرفت خودت رو خالي كني؟مطمئنا به خودش گفتي واااااي خيلي شيكه خيلي زيباس، دورو_نباشیم#  

عزیزم ایشون با شما راحت بودن و شما رو محرم دیدن عکس بوتشون رو براتون فرستادن 😔در ضمن ممکنه برای تیپ و لباس خاصی در نظر داشته باشه که در اون صورت به روز بودنش مهم نیست

مد مهم نیست تمیز و شیک پوشی مهمه

بعضیا ساده ترین چیزا هم کلی بهشون زیبایی میده

من این عکسو تو یه تاپیک دیگم دیدم شمام دیدین؟

چند دقیقه پیش نبود؟

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد