2777
2789
عنوان

حریم خصوصی...

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 22 پست
آره سرک نکشیدم ولی شانسی متوجه شدم  😶 فهمیدم که داییم با دوست دختر داداش نامزدم دوستن و هر هف ...

😞😞

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد / زندگی درد قشنگی است که جریان دارد.😍😍                              برای همتون از خدا تجربه عشق رو آرزو می کنم یه عشق آسمونی 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی دونم چی بگم واقعا به این نوع زندگی ها اگه خاطره ی مثبت و شادی داری خوشحال میشم بگی 

ندارم فقط تلختر اینک همین برادر شوهره به دختر ده سالش تجاوز کرده بود ولی باز باهاش رابطه داشت😕

بچه ها چرا جبهه گرفتید بعضی هاتون؟ 

اول بگم منظورم اون چیزی نیست تو سر شماها می گذره

دوم من قصد داشتم تایپیک شاد در بیاد وای متاسفانه منفی شده 

لطفا گزارش بزنید تا بسته شه من حوصله ی بحث ندارم که توضیح بدم قصدم اون چیزی نبوده که شما فکر کردین.

همه ی ما جبهه در مقابل یه چیزهایی می گیریم که فقط متنه ولی برای همه ی ما پیش میاد 

مثلا تو کار خودم خیلی دخالت کردن و دوست ندارم بگم

اینجا هم هیچ کدومتون رو نمیشناسم که حالا بخواین چیزی تعریف کنید بخوام سواستفاده کنم.

فکر نمی کنم اکثر شما ها هم بشناسید بقیه رو

لطفا گزارش بزنید تا بسته بشه و بیشتر از این نریزید اینجا که من دارم یاد میدم تو حریم خصوصی دیگران دخالت کنید.

ممنون 🌷

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد / زندگی درد قشنگی است که جریان دارد.😍😍                              برای همتون از خدا تجربه عشق رو آرزو می کنم یه عشق آسمونی 😍
بذار بگم خالی شم حداقل  اومدم به داییم گفتم داییم منو کتک زد گفت تهمت میزنی 🤐 تو عمرم اولین ...

نباید گفت ببخشید ولی خیلی ها جنبه ندارن 

اشتباهشون رو قبول کنند.

و پوشش میدن اون اشتباه رو

نباید گفت ببخشید ولی خیلی ها جنبه ندارن  اشتباهشون رو قبول کنند. و پوشش میدن اون اشتباه رو

میخواستم برم شکایت کنم مامانم نذاشت یه جوری زده بود چشمم باز نمیشد حتی عکسای لخت دختره رو نشونش دادم ولی میگفت فتوشاپ کردین عشق من از این کارا نمیکنه 

بعدش با خود دختره حرف زدم گفت که کور خوندین جدا نمیشیم من جادوش کردم داییتو اگه منو زیر کسی هم بگیره باز باور نمیکنه که من خرابم 😶

میخواستم برم شکایت کنم مامانم نذاشت یه جوری زده بود چشمم باز نمیشد حتی عکسای لخت دختره رو نشونش دادم ...

عجب این ها رو فقط باید سپرد به خدا