2777
2789
عنوان

هیچ وقت مردتون رو تحقیر نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من از اون بالاترم تحقیرم نمیکنم اما اون منو تحقیر میکنه!  اینو چیکار کنم دیگه؟

همین ک میگید از اون بالاترید ناخودآگاه شما این پیامو ب شوهرتون رسونده و شاید متوجه شده شما این حسو دارید برا همین احتمالا میخواد حس برتری شما رو ضعیف کنه

البته شاید

والا من از اون بالاترم تحقیرم نمیکنم اما اون منو تحقیر میکنه!  اینو چیکار کنم دیگه؟

نمیتونه تحمل کنی بالاتری . با پایین اوردن تو میخواد خودشو بالا ببره.میخواد اونقدر تورو پایین بکشونه که خودش بالاتر باشه

والا نه گفتن اینکه تو هیچیت از من بالاتر نیست تحقیره نه اینکه من نیازی به تو ندارم!!!!اتفاقا خوبه که ...

ببینید منظورم چیز دیگه ای بود

بعضی از خانوما با هدف تحقیر ب مردشون این حسو انتقال میدن 

این اعتقاد منه

مردها با تحقیر کردن این باور رو به خانم شون القا میکنن که تو هیچی نیستی بی ارزشی و .. اعتماد به نفسشون رو خرد میکنن بعد میرن این ور و اون ور میگن زنمون به درد نمی خوره و .. جذب خانم های با اعتماد به نفس میشن

خیلی ام به مردا رو بدی فک میکنن خبریه جفتک میندازن خیلی کم مرد باجنبه پیدامیشه

قرار نیس رو بدی

خانومای محترم باید تفاوت مرد و رن رو بدونن و نباید سعی کنن جای آقارو تو خونه بگیرن

منم تا الان شوهرمو تحقیر نکردم

اما نميدونم چرا اون هی منو تحقیر میکنه

ببین گلم، تعریف از خود نباشه چهره ی زیبا و اندام قشنگی دارم اما هی به من میگه زشت

نميدونم چکار کنم

حسم بهم میگه چون حسودیش میشه که همه از چهره ام تعریف میکنن

منم تا الان شوهرمو تحقیر نکردم اما نميدونم چرا اون هی منو تحقیر میکنه ببین گلم، تعریف از خود نباشه ...

پس حتما خودتون بهش فهموندین ک زیباتر و بالاتر از اونی و اینکه همه از شما تعریف میکنن مطمئن باش شوهرتون ب این حسودی نمیکنه ولی ب رفتار شما حتما داره پاسخ میده

پس حتما خودتون بهش فهموندین ک زیباتر و بالاتر از اونی و اینکه همه از شما تعریف میکنن مطمئن باش شوهرت ...

برعکس من اصلا درمورد زیباییم چیزی بهش نمیگم کلا آدمی نیستم که بخوام فخر بفروشم

وقتی خودش از زبون بقیه میشنوه تقصیر من چیه

برعکس من اصلا درمورد زیباییم چیزی بهش نمیگم کلا آدمی نیستم که بخوام فخر بفروشم  وقتی خودش از ز ...

من اصلا متوجه نمیشم چرا مردی ب زیبایی خانومش حسودی کنه مگر اینکه عاملی باعث تحقیرش بشه

همه مردا دوس دارن خانومشون زیبا و خوش اندام باشه

من اصلا متوجه نمیشم چرا مردی ب زیبایی خانومش حسودی کنه مگر اینکه عاملی باعث تحقیرش بشه همه مردا دوس ...

شاید با این کارش میخواد اعتماد به نفسمو پایین بیاره

تا الان که نتونسته