متاسفانه خانوما بعضی هاشون سعی میکنن قدرت مردشون رو بیارن پایین تا با خودشون برابر یا حتی کمتر شه و برای همین سعی میکنن شوهرشون رو تحقیر کنن یا میخوان نشون بدن ک تو هیچیت از من بالاتر نیس یا بهت نیاز یا احتیاجی ندارم و یا امثال این
اگه مردی قدرتش مرد بودنش تو خونه زیر سوال بره اون زندگی تلخ خواهد شد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
والا من از اون بالاترم تحقیرم نمیکنم اما اون منو تحقیر میکنه! اینو چیکار کنم دیگه؟
همین ک میگید از اون بالاترید ناخودآگاه شما این پیامو ب شوهرتون رسونده و شاید متوجه شده شما این حسو دارید برا همین احتمالا میخواد حس برتری شما رو ضعیف کنه
والا من از اون بالاترم تحقیرم نمیکنم اما اون منو تحقیر میکنه! اینو چیکار کنم دیگه؟
این اعتقاد منه
مردها با تحقیر کردن این باور رو به خانم شون القا میکنن که تو هیچی نیستی بی ارزشی و .. اعتماد به نفسشون رو خرد میکنن بعد میرن این ور و اون ور میگن زنمون به درد نمی خوره و .. جذب خانم های با اعتماد به نفس میشن
منم تا الان شوهرمو تحقیر نکردم اما نميدونم چرا اون هی منو تحقیر میکنه ببین گلم، تعریف از خود نباشه ...
پس حتما خودتون بهش فهموندین ک زیباتر و بالاتر از اونی و اینکه همه از شما تعریف میکنن مطمئن باش شوهرتون ب این حسودی نمیکنه ولی ب رفتار شما حتما داره پاسخ میده