2789
عنوان

جاری ی ی

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 20 پست
 خودمونم جاری هستیم😅😅😅

ما از اون جاریای خاصیم این حرفا رومون اثر نداره

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتم یک عدد جاری هستیااااا😉 اینجوری نگو

من یه فرشته ام از اسمون اومدم به زمین در این حد

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
 جاری شماواقعاازبیشعوریشه وسط حرف زدن پاشه بره ولی ایشون گف فقط موقع احوالپرسی زود روشو برمیگرد ...

ره احتمالش هست..

ولی مال من واقعا بیشعووووره..

و البته خودش گاهی سوتی میده میگه میخواستم فلانی رو بیاحترام کنم وسطش حرفش پاشدم رفتم🐄🐄🐄🐄

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
ره احتمالش هست.. ولی مال من واقعا بیشعووووره.. و البته خودش گاهی سوتی میده میگه میخواستم فلا ...

مسخره اینطوری خودش بی احترام میشه دفه بعد تره ام براحرفش خورد نمیکنن 

الهم صل علی محمد وال محمد
 مسخره اینطوری خودش بی احترام میشه دفه بعد تره ام براحرفش خورد نمیکنن 

بسیااار.. ایشون در بیشعوری ید طولایی داره.. مثنوی هفتاد منه

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎