2777
2789
عنوان

مامانا نی نی های ۶ ماهتون در روز چند ساعت میخوابن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 32 پست

دختر من ۶ ماه و یک هفتشه صبح ساعت ۷/۵ -۸ بیدار میشه معمولا تا ۹-۱۰ بیداره یه چرت کوتاه میزنه باز بیداره تا ۱-۲ میخوابه اگه پسرم بیدارش نکنه معمولا ۱/۵ -۲ ساعت میخوابه غروب هم یه ۱ ساعت میخوابه شب هم قبلا ۱۰ میخوابید جدیدا داره دیرتر میخوابه

چرا پسر من خواب نداره 😣😣😣😣

اولا ک ۳ ۴ صبح میخوابید الانم به زور ۱۲ میخوابونم ولی تا صبح ده بار بیدار میشه 

خواب روز هم اصلا نداره در حد چرت زدن یه ربعه😭😭😭

خدایااااااا

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دخترم خوابش خوب بود

یه ماهه تا ساعت ۳ شب بیداره

یعنی میخوابه ها ولی یه ربع 

بعدش بیداره باز میخوابه باز بیدار میشه

دیگه ساعت ۳ خوابش عمیق میشه

چرا اینجوریه؟!

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
چرا پسر من خواب نداره 😣😣😣😣 اولا ک ۳ ۴ صبح میخوابید الانم به زور ۱۲ میخوابونم ولی تا صبح ده بار ...

دختر منم همینه

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
غذارو براش شروع کردین ؟من بهش میدم ولی کم

اره ولی برای غذا اصلا ذوقی نشون نداد 

دختر منم همینه

من ک دیوونه شدم . عصر ک میشه انرژیم تموم میشه به زمین و زمان و خودم فحش میدم 😐😐😐اعصابم ضعیف شد

الان نیم ساعت نشد ک خوابیده بیدار شد خدایااااااا😣😣😣😣😣😥😥😥😥

من رفتم😭😭😭

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

من یه بچه دو ساله دارم و یکی هم یک ماهه. اومدم ببینم تو شیش ماهگی چجوری میشه. واسه پسرمو فراموش کردم. دختر یک ماهم حدودا ۱۷ ۱۸ ساعت مبخوابه

بنظرتون پرخوابه یا کم‌خواب؟

کاش پرخواب باشه

من دیگه دارم می‌برم همینجوریشم

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
دختر منم تف میکنه یه قاشق به زور میخوره

پسرم قاشق رو رو هوا میگرفت یجوری ذوق داشت

ولی این فقط شیر خودم

پسرم قاشق رو رو هوا میگرفت یجوری ذوق داشت ولی این فقط شیر خودم

برای هر دوشون از یه زمان شروع کردی؟

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
من یه بچه دو ساله دارم و یکی هم یک ماهه. اومدم ببینم تو شیش ماهگی چجوری میشه. واسه پسرمو فراموش کردم ...

کم خواب نیست ولی شاید پرخوابم نباشه

معمولیه