2777
2789
عنوان

هومیوپاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 167265 بازدید | 268 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من زندگیمو مدیون هومیوپاتی هستم. من مشکل تنفسی شدید و آلرژی شدید داشتم هجده سال فقط کورتون مصرف میکردم و فایده ای هم نداشت. رفتم سراغ هومیو منتها به شدت برون ریزی داشتم جوری که بارها میخواستم بی خیال بشم ولی در اوج ناامیدی ادامه دادم و روزی که کرونا گرفتم نتیجه کار هومیوپاتی رو روی سیستم ایمنیم دیدم. هر بار که سرما میخوردم حداقل دو هفته تا یک ماه طول می‌کشید زیر سرم و اکسیژن میرفتم و آمپول کورتون میزدم حتی سابقه بستری شدن به خاطر سرماخوردگی رو داشتم جوری که دکترم می‌گفت جون مادرت سرما نخور. وقتی کرونا اومد ترس تمام وجودمو گرفت فکر کردم منی که با سرماخوردگی کارم به بیمارستان میکشید با کرونا حتما مرگم حتمیه. دو سالی بود دارو مصرف میکردم همون اول رفتم پیش دکترم و گفتم دارو برای سیستم ایمنی بده گفت همینایی که میخوری حتی اگه کرونا بگیری نمی‌ذاره مریضی بالا بیاد. من دو ماه یک بار ویزیت میشدم و دکتر هر بار همینو می‌گفت من باور نداشتم میگفتم یعنی چی مریضی بالا نمیاد. زمانی فهمیدم که همسرم کرونا گرفت و در کمال تعجب من فقط دو روز علایم خیلی خفیف داشتم جوری که نه دکتر رفتم نه دارویی مصرف کردم البته داروی هومیو میخوردم و الان بعد چهار سال دیگه نه اسپری میزنم نه قرص میخورم منی که اسپری و قرص کورتون از دستم نمیفتاد الان شش ماهه کلا مصرف نکردم 

اصلا این طور نیست من مشکل روانی مادرم حل شد خیلی خوبه البته اینم باید در نظر گرفت رو تعداد کمی از بی ...

میشه بگی پیش کدوم دکتر رفت واسه درمانش؟ دکتر گفته دخترم آلرژی و سینوزیت باهم داره هرچی دارو مصرف میکنه خوب نمیشه. البته من قبلا از هومیوپاد واسه درمان شب ادراریش استفاده کردم نتیجه نگرفتم عوارضم دیدم تو بدنش

نمیدونم عزیزم دکتر تهرانی فقط حضوری ویزیت میکنن  ولی دکتر مهرداد اخوان هم تو تهران هستن میدونم ...

من برای شب ادراری دخترم ۵ ماه از دکتر اخوان دارو گرفتم نتیجه نداد و علائم بدتری دخترم گرفت که دیگه ادامه ندادم. خود دکترم میگفت من از نتیجه درمانش راضی نیستم باید تا الان نتیجه میداد که ماه اخر دونوع داروی مختلف داد گفت نصف ماه اینو بده اثر نکرد نصف ماه دوم اون یکیو بده که من دیگه خودم ندادم بهش. عوارض داروهاشم اونایی که من دیدم تو مدت مصرف داروها کابوسای بدی میدید بلند میشد میلرزیدو گریه میکرد کلی طول میکشید دوباره بخوابه. ادراراش تو طول روز کم شده بود طوری که تو کل روز فقط یبار میرفت دستشویی و یبوست شدید گرفته بود هفته ای یبار شکمش کار میکرد که دیگه خودم بیخیال درمانش شدم

سلام دوست خوبم،دکتر بابک ناهیدی آذر،واقعا معجره میکنه، من چند تا دکتر عوض کردم تا به ناهیدی آذر رسی ...

سلام عزیزم ،منم برا مشکل خودم و پسرم باهاشون تماس گرفتم ولی دارو ندادن میشه ی کم توضیح بدید برای مشکل بیش فعالی بچه ها هم در مانی دارن خواهش میکنم اگه اطلاعاتی داری بهم بده خیلی نگران و سردرگم هستم

اتورجان این دکترو میشناسی؟خوبه؟

برای بعضی چیزا نتیجه میده ولی بعضی بیماری ها من نتیجه نگرفتم 

ولی خداییش آلرژیم درمان شد ولی خیلی چیزهای دیگه ام نه

راه در جهان یکی است و آن راستی است ✔