2777
2789

عادیه اون بوس میکنه اما به من اجازه نمیده ولی خوب علت زدن تاپیک متوجه نمیشم😐مثلا من الان تاپیک بزنم شوهرم برام چون هوس کردم ذرت مکزیکی خرید 😐ایا باید بزنم ؟🤦🏻‍♀️

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکتو خوندم عزیزم خوب میدونی بعضیا برا وقت گذرونی میان اینجا و همه چیزو به باد مسخره و شوخی میگیرن هی تیکه پرونی میکنن زیاد اهمیت نده خوش باشی

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔

خب تصور کردن تعظیم کردی و گفتی ای حضرت عشق بگذار دستانت رو ببوسم ..... ولی نمیدونن تو یک جو عاشقانه دوتایی دست همو بوسیدین و قنج رفتین

1-طرف تو امضاش به صورت محسوس و نامحسوس کل نینییسایتی هارو به فش و توهین و تحقیر بسته بعد نوشته چقد بیفرهنگید خبببب قشنگگگگ خودت اگه بافرهنگ بودی که تو امضات فحش نبود                  2-خداوکیلی کیی مثل من این کاربری هشتمشه ؟ با دوتا خط خودم با دوتا ایمیلم با سه تا از خط های فادرم با خط مامیم ثبت نام کردم این خطو مسجد رایگان داد .بیینم کی این میترکه!!!  (ولی نترکونین این خط تبرکه اون دنیا باس جواب بدین)                                        4-کلام اخررممم اینه که بابا خدا بمون عقل و درک داده که ازش استفاده کنیم به هرچی میخوایم شک کنیم و تجزیه و تحلیل و تفسیرش کنیم اگه قرار بود برامون دیکته کنه که بمون عقل نمیداد... !                                            

بوسیدم بوسید بوسیده شد

چکاریه اخه همه چیتونو تعریف میکنید مام روزی چندبار شاید دست همو‌‌ببوسیم خیلی طبیعیه ادم چیزای زندگی زناشوییشو جایی تعریف نمیکنه

وقتی وجود خدا باورت بشه،خدا یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت میشه❤مربای سابقم کاش نی نی یار کاربری سابقمو برگردونه😐

اینجا اینا گفتن نداره ک، فقط فحشای زن و شوهریشونو میگن اینجا

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خوب سلیقه ایه. من خودم تا حالا دست شوهرمو نبوسیدم وقتی لپش هست چرا دستشو بوس کنم؟ اونم نمیذارم دستمو بوس کنه یکی دوبار خواست ببوسه دستمو کشیدم بغلش کردم 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

ولی یاد بگیرین یچیزایی خصوصین و بما ربطی نداره خب معلومه ک همدیگرو میبوسین زنو شوهرین مثلا😁

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

عزیزم خوب کاری میکنید 

خوب کاریم کردی گفتی 

والااا مردیم از بس خیانت خوندیمم 

محبت کردن زن و شوهر به هم واقعا صحنه زیباییه😍

شوهر منم دستمو خیلی بوس میکنه من سالی یه بار بوس میکنم که ذوق زده شه🤦‍♀️😂😂

کار بدی نکردی عزیزم ولی این یچیز خصوصیه گلم لازم نیست اینجا بگی

کاش ب اونایی ک میان شوهره و مادرشو فحش کش میکنن اینارو بگیم💜

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊