خداروشکر بچم سالمه ولی چشم بچم ریزه اصلا به من نرفته بیشتر شکل باباشه البته از باباشم ریزتره حتی. قبل به دنیا اومدنش همه بچمو یه چشم درشت و... تصور میکردن و الان بعصیا به بچم میگن ژاپنی یا... حتی خود مادرم میگه خداکنه مثل فلانی نشه تو فامیل شوهرت چشاش ریزو پفالوا😓😓
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
نه الان چند ماهشه دیگه گف نداره نوزاد نیست دلم خوش بود که میخوابه ولی بهتر شده اما همچنان ریزهههه
وای استغفار کن خدا قهرش میگیره
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
یاد دوستم افتادم اونقدر چشماش درشت و چشم و ابرو مشکی بود وقتی دختر دو سه ساله اش رو دیدم تعجب کردم چشمای ریز و به قول شما ژاپنی فرم. تازه دوستم مدام میگفت دخترم به خودم رفته اصلا از حرفش تعجب میکردم. چند سال بعد که دوباره دیدمش چهره دخترش به کل عوض شده بود واقعا شبیه مامانش شده بود چشمای درشت با مره های پر
خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد. خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏