2777
2789
عنوان

ختم ۱۴روزه ی سوره واقعه

| مشاهده متن کامل بحث + 3902 بازدید | 404 پست
من عزیزم هستم 

عزیزم از دوشنبه میتونی شروع کنی بخونی 

التماس دعای فراوان جانا

شرایط رو بعد از تگا میذارم گلم اخرین صفحه رو حتما ببین

میدونیدِین هیچکسی به گردن کسی نمیمونه خدا حسابرس دقیقیه،نه یه میلیمتر جلو، نه یه میلیمتر عقب درست همونجایی که منو شکستی خواهی شکست اما نه با خواست من ‌ب عدالت خدایمان :)❤️
نه عزیزم. روز اول یک بار، روز دوم دو بار، و همین طور تا روز چهاردهم هر روز یه بار اضافه میشه.

التماس دعای فراوان جانا

میدونیدِین هیچکسی به گردن کسی نمیمونه خدا حسابرس دقیقیه،نه یه میلیمتر جلو، نه یه میلیمتر عقب درست همونجایی که منو شکستی خواهی شکست اما نه با خواست من ‌ب عدالت خدایمان :)❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم منم بنویس لطفا.شیما

التماس دعای فراوان جانا

استارتر عزیز خدا خیرت بده لطفا اسم منم بنویس

التماس دعای فراوان جانا

مجموع] عدد تا چهارده[روز] چقدر می‌شود؟ [جمع] اعداد از یک تا چهارده روز [یعنی ١٠۵ سوره واقعه].

ختم سوره واقعه، از ختم های مأثوره و بسیار مجرب هست که مورد توصیه علما و بزرگان بوده است و حضرت آیت‌الله بهجت هم مطابق اساتید معظمشان، بدان تأکید داشته‌اند.

دستورالعمل این ختم، آنچنانکه در روایات وارد شده، بدین‌صورت استکه: چون اول ماه دوشنبه باشد شروع کند به خواندن این سورۀ مبارکه با طهارت و رو به قبله، روز اول یک مرتبه، روز دوم دو مرتبه، و روز سوم سه مرتبه و همچنین تا چهاردهم چهارده مرتبه بخواند. همچنین هرروز بعد از اتمام تلاوت سوره‌های مبارکه آن‌روز، این دعا را بخواند: ١

يا مُسَبِّبَ الاَسْبابِ وَ يا مُفَتِّحَ الاَبْوابِ اِفْتَحْ لَنا الْاَبْوابَ وَ يَسِّرْ عَلَيْنَا الْحِسابَ وَ سَهِّلْ عَلَيْنَا الْعِقابَ [الصِّعابَ]، اللَّهُمَّ إِنْ كَانَ رِزْقِي و رِزْقُ عِیالي فِی السَّمَاءِ فَأَنْزِلْهُ وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ بَعِيداً فَقَرِّبْهُ وَ إِنْ كَانَ قَرِيباً فَيَسِّرْهُ وَ اِنْ كانَ يَسِيراً فَكَثِّرْهُ وَ اِنْ كانَ كَثِيراً فَخَلِّدْهُ وَ اِنْ كانَ مُخَلَّداً فَطَيِّبْهُ وَ اِنْ كانَ طَيِّباً فَبارِكْ لي فيهِ وَ اِنْ لَمْ يَكُنْ يا رَبِّ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ وَ وَحْدانِيَّتِكَ اِنَّکَ عَلی کُلِّ شَیْءٍ قَدیرٌ وَ اِنْ كانَ عَلي اَيْدِي شِرارِ خَلْقِکَ فَانْزِعْهُ وَانْقُلْهُ اِلَيَّ حَيْثُ اَكونُ وَ لا تَنْقُلْنِي اِلَيهِ حَيْثُ يَكُونُ.

ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست.

در ادامه، از مرحوم مجلسی رحمه‌الله به نقل از امام سجاد علیه‌السلام این عمل را با دعایی در پنجشنبه‌های میان این چهارده روز نقل می‌کند؛ آن دعا چنین است:

يا ماجِدُ يا واحِدُ، يا جَوادُ يا حَليمُ، يا حَنّانُ يا مَنّانُ يا كَريمُ، اَسْئَلُكَ تُحْفَةً مِنْ تُحَفاتِكَ تَلُمُّ بِها شَعْثى، وَ تَقْضى بِها دَيْنى، وَ تُصْلِحُ بِها شَأْنى بِرَحْمَتِكَ يا سَيِّدى. اَللَّهُمَّ اِنْ كانَ رِزْقى فِى السَّماءِ فَاَنْزِلْهُ، وَ اِنْ كانَ فِى الاَرْضِ فَاَخْرِجْهُ، وَ اِنْ كانَ بَعيداً فَقَرِّبْهُ، وَ اِنْ كانَ قَريباً فَيَسِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ قَليلاً فَكَثِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ كَثيراً فَبارِكْ لى فيهِ، وَ اَرْسِلْهُ عَلى اَيْدى خِيارِ خَلْقِكَ، وَ لا تُحْوِجْنى اِلى شِرارِ خَلْقِكَ، وَ اِنْ لَمْ يَكُنْ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ (بِكَيْنُونَتِكَ) وَ وَحْدانِيَّتِكَ. اَللًّهُمَّ انْقُلْهُ اِلَىَّ حَيْثُ اَكُونُ، وَ لا تَنْقُلْنى اِلَيْهِ حَيْثُ يَكُونُ، اِنَّكَ عَلى كُلِّ شَىْءٍ قَديرٌ، [يا حَىُّ يا قَيُّومُ يا واحِدُ يا مَجيدُ يا بَرُّ يا كَريمُ] يا رَحيمُ يا غَنِىُّ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَمِّمْ عَلَيْنا نِعْمَتَكَ، وَ هَیِّنَا [هَنِّئْنا-هَيِّئْنا] كَرامَتَكَ وَ اَلْبِسْنا عافِيَتَكَ.

ای یکتا، ای صاحب مجد، ای بخشنده، ای بردبار، ای بسیار مهربان، ای بسیار عطاکننده، ای کریم؛ از تو می‌خواهم هدیه‌ای از هدایایت که بدان آشفتگی‌ام را سامان دهی و بدان قرضم ادا کنی و کارم را با آن اصلاح گردانی به رحمت خود ای سرورم. خداوندا اگر روزی من در آسمان است، پس فرودش آر، و اگر در زمین است پس خارجش گردان، و اگر دور است، نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر کم است زیادش گردان و اگر زیاد است برای من مبارکش گردان آن را بفرست به دستان بهترین آفریدگانت و مرا به بدترین مخلوقاتت محتاج مکن. و اگر موجود نیست پس موجودش کن به هستی‌بخشی و یکتایی خود خداوندا آن را منتقل کن به آنجا که من هستم و مرا منتقل مکن به‌سوی آن آنجا که هست همانا بر هر چیزی توانا هستی [ای زنده، ای پاینده، ای یکتا، ای گرامی، ای نیکو، ای کریم] ای بخشایش‌گر، ای بی‌نیاز، درود فرست بر محمد و خاندان محمد و نعمت خود را بر ما تمام کن و بچشان بر ما کرامتت را و عافیتت را بر ما بپوشان.

خب دوستان ختم ب این صورته

از روز اول ک دوشنبه س یدونه سوره واقعه و بعدش دعای اولی ک گذاشتم رو میخونیم و حاجتتونو میگید لیست اسامی دوستان رو هم میذارم بعد از دعا برای همه ی اعضای گروه و حاجت رواییشون دعا کنید چون ختم دسته جمعیه

روز دوم :دوبار سوره واقعه و بعد از خوندن دوبارش دعارو یبار میخونید 

روزسوم :سه بار و اخرش دعا 

تا روز چهاردهم که چهارده باره و دعا رو اخرشون میخونیم

ومابین دوتا پنجشنبه داریم که دعای دوم رو هم میخونیم که بالا گذاشتم 

لطفا  لاک کنید بدونم کی پیامو خونده❤️

لیست گروه رو هم میذارم 

التماس دعای فراوان 

انشاالله همگی دست پر و حاجت روا بیرون بیاییم از ختم 

لطفاااا برای همه ی گروه دعا کنیم لطفا چون ختم دسته جمعیه 

اگه یه روز نرسیدین بخونید یا بگید کسی بجاتون بخونتش ب نیت شما یا روز بعدی هم مال روز قبل رو و هم همون روز رو بخونید 

ازته دلتون ایمان داشته باشید بهش 

این ختم خیلی مقربه و برای حاجات مهمه 

التماس دعا مریم هستم❤️

لطفا پست رو سیو کنید ولایک کنید پیامهای تگ شده ک بدونم همه دیدین 

تاپیک رو الان قفل میکنم تا لیستو میذارم ❤️بعد بازش میکنم

بسم الله الرحمن الرحیم 

منتظر معجزه باش رفيق

باورش كن

من مطمئنم بهترين اتفاقات برات ميوفته و تو قراره يه روز فوق العاده داشته باشى🦋😉

خنده و مهربونى يادت نره

خدا هوات رو داره

با كلى مهربونى و خنده

شروع میکنیم ختم ۱۴روزه ی سوره#واقعه# رو انشاالله بهترینا ک در تقدیر الهی و طرح واره ی زندگیمون هست ب بهترین شکل رخ بده ❤️

التماس دعا 

7بهمن 98

مهربونای من، ختم گروهیه که بخاطر تعداد زیادمون هروز برای حاجت روایی کل گروه دعا میکنیم در حق همدیگه انشاالله که زودتر حاجت روا بشیم همگی ❤️

اسامی کل گروه رو پایان روز ک دعارو خوندین ببینید و دعای دسته جمعی کنید در حق همدیگه 

التماس دعای فراوان از طرف خودم و سایر دوستان :

۱-مریم

۲-سمیه 

۳-مایا۰۰

۴-حناییییی

۵-سمیرا

۶-علی

۷-3pdeam

۸-دختر تخس

۹-maryam5938hs

۱۰-roya0dokhtar0maman

۱۱-اندیا-۶۵

۱۲-اعظم

۱۳-bafabafa

۱۴-babesfangii

۱۵-باشکوه

۱۶-مادرباشکوه

۱۷-گلابتون خانوم 

۱۸-اوا ۱۳۹۷

۱۹-class

۲۰-شیما

۲۱-زینب_جون۲

۲۲-سحرمهربونم

۲۳-aidaaa66

۲۴-joliedame

25-مینا

۲۶-ساحل۱۳۷۸

۲۷- _روشنا_

۲۸-artis

۲۹-mahbubebeh

30-منتظرمعجزه

۳۱-رزعشق

۳۲-goli_66

۳۳-خداهمینجاست۱

۳۴-mamiyeroham

۳۵-فاطمه

۳۶-مهگلناز

۳۷-zhrhtm

38-honeyyyyyyyy

39-سمیه دشتی

۴۰-طارا۱۳۶۶

۴۱-rnafas

۴۲-سورررری

۴۳-یگانه۹۸۷

۴۴-زهرا

۴۵-لبخندنگاه

۴۶-مهر

۴۷-استارلینگ

دوستان عزیزم در حق همدیگه خیلی دعا کنید وفراموش نکنید ختم گروهیه و خدای مهربونمون خیلی تاکید داشتن ب دعای در حق دیگری و زودتر اجابت شدنش پس با نفسهای خیرتون در حق گروه و تموم اطرافیان دعا کنید انشاالله ک خبر حاجت رواییتونو باهامون ب اشتراک بذارید توی همین تاپیک 

کوچیک همتون مریم. 

التماس دعا❤️

سلام عزیزم می تونم قبل اذان صبح بخونم تا حتماً بایدروز باشه که بخونم

سلام گلم اره میتونی بخونی