2777
2789
عنوان

چله نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 7376 بازدید | 815 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

@باشکوه   جان به نیت شما و مادرتون خوندم

الهی خیرببینی آبجی نازم😘😘🙏🌹الهی همیشه روزگارت شادوآرامشبخش وباب میلت باشه.الهی آمین🙏🌹💝💝

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
دیروز به نیت فرناز جان خوندم ان شاالله حاجت رواشی گلم 🙏💙💚🌹

الهی خیرببینی آبجی نازم🙏🌹😘😘الهی همیشه دلت شادولبت خندون وتنت سلامت باشه.الهی آمین🌹🙏

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
به نیت مادر دوست عزیز فرناز جان خوندم ان شاالله حاجت روا بشن مادر عزیزتون 🙏💙💚🌹💖

الهی خیرببینی عزیزترینم🌹🙏😘😘الهی همیشه روزگارت پرازشادی وآرامش وثروت باشه.الهی آمین🙏😘💝💝💝

@sara_dokhtari  

سلام عزیزم.من ومامانم به نیت حاجترواییتون خوندیم.الهی بزودی زووودبه تمام خواستهای دل مهربونتون برسین.الهی آمین🙏🌹میبخشیدعزیزدلم که دیراعلام کردم🙏💝

امروز 12 دی. به نیت هر عزیزی بود خوندم

الهی خیرببینید🙏🌹الهی همیشه روزگارتون پرازشادی وآرامش وثروت باشه.الهی آمین🙏🌹

خوندم به نیت هرکسی که نوبتش بودحاجت روا

الهی خیرببینید🙏🌹الهی همیشه روزگارتون پرازشادی وثروت وآرامش باشه.الهی آمین🙏🌹💝

فرناز عزیز به نیتت خوندم حاجتت روا🌹

الهی خیرببینید🌹🙏الهی همیشه روزگارتون پرازشادی وآرامش وثروت باشه.الهی آمین🌹🙏💝

خوندم به نیت حاجت روایی هرکسی که امروزنوبتش بوده

الهی خیرببینید💝😘.الهی بحرمت خانم فاطمه زهرامعجزه واربه تمام خواستهاتون برسین.الهی آمین🙏🌹💝

مادر فرناز عزیز به نیتتون خوندم حاجتتون روا 🌹

الهی خیرببینید🌹😘💝الهی بحق خانم فاطمه زهرابزودی زوودمعجزه واربه تمام خواستهاتون برسین.الهی آمین🌹🙏

سلام من تا  امروز به نیت دوستان خوندم ان شااله حاجت روا بشید دوستان.

سلام به روی ماهتون😘الهی خیرببینیدوالهی بحرمت خانم فاطمه زهرابه تمام خواستهاتون معجزه واردراسرع وقت برسین.الهی آمین🙏🌹💝

خانما من امروز به نیت هرکسی بود هنگام اذان صبح خوندم حاجت همی شما روا. نمیدونم چهل روز شده یا نه؟&nb ...

الهی خیرببینید🌹😘🙏الهی بحق خانم فاطمه زهرا بزودی زوودمعجزه واربه تمام خواستهاتون برسین.الهی آمین🌹🙏💝