2777
2789
عنوان

چله نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 7303 بازدید | 815 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزيزان امروز نوبت منه خواهش ميكنم هر كي ديد دعا كنه خواهرم ازدواج كنه بختش باز بشه التماس دعا

عزیزم ، اولین نادعلی رو خوندم به نیت حاجت روایی شما، انشاالله بخت همه ی دختر و پسرای سرزمینم باز بشه،. الخصوص خواهر شما، یه ازدواج خوب داشته باشن، آمیییین

سلام عزيزان امروز نوبت منه خواهش ميكنم هر كي ديد دعا كنه خواهرم ازدواج كنه بختش باز بشه التماس دعا

سلام عزیزم.من ومامانم به نیت حاجترواییتون خوندیم.الهی زندگی سراسرعشق ومحبت وشادی وآرامش ولذت وخوشبختی بزودی زوووودبعالیترین شکل قسمت وروزیِ خواهرگلتون بشه.الهی آمین🌹🙏

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
@باشکوه     @simurgh_s     @مهگلناز     @درمانده1111111 ...

گروه ندارید من بدونم چه کار کنم؟ 

اولین بار هست شرکت می کنم

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد / زندگی درد قشنگی است که جریان دارد.😍😍                              برای همتون از خدا تجربه عشق رو آرزو می کنم یه عشق آسمونی 😍

سلام عزیزم 

من به نیت شماخوندم ان شاالله به زودی خواهرتون بایه فرد خیلی خیلی خوب ازدواج کنه و خوشبخت بشه 

الهی آمین💚💙💙💚

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💙💚

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.