2777
2789
عنوان

فاصله دوخط بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 2523 بازدید | 22 پست
ااااا سلام عاطی جون. خوبی؟؟ چه خبرا؟؟ مامان شدی؟؟ من موعدم ۱۵ این ماهه، ولی این ماه همش قمر در عقر ...

سلامتی عزیزم من دانشجوام تو خابگاهم اصلا این ماه نرفتم خونه حالا دوروز دیگه پری شم تموم ک شد میرم خونه دیگه اقدام میکنم تخمک گزاریم تقریبا آخرای ماهه انشالله که نتیجه بده

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است

چه مارک بی بی چک خوبه؟😓

کسی هرگز نمیداند          چه سازی میزند دنیا                                      چه میدانی تواز امروز      چه میدانم من از فردا                                 همین یک لحظه را دریاب  که فردا قصه اش فرداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مارک بی بی چک خوبه؟😓

مدیکور که آشغاله، البته برای من اینطوری بودا برای‌خیلیا درست دراومده.

یکی از بچه های نی نی سایت بی بی چک ایتالیایی گرفته بود زده بود گفت دقتش خیلی خوب بوده.

ولی اسم مارکش رو نگفت

چه مارک بی بی چک خوبه؟😓

از این قطره چکونیا بگیر به احتمال ۹۵ درصد درست جواب میده زیاد فرقی نمیکنه چه مارکی باشه مدیکور فقط اگه هاله انداخت اعتمادی نیست ولی خط واضحش همیشه درسته

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است
از این قطره چکونیا بگیر به احتمال ۹۵ درصد درست جواب میده زیاد فرقی نمیکنه چه مارکی باشه مدیکور فقط ا ...

ممنون عزیزم فردا شاید رفتم آز بدم دوباره

کسی هرگز نمیداند          چه سازی میزند دنیا                                      چه میدانی تواز امروز      چه میدانم من از فردا                                 همین یک لحظه را دریاب  که فردا قصه اش فرداست