2789

خانما من قبلا یه تاپیکی زده بودم راجب این گفتم فهمیدم پدرم با یه زن کثیفی در ارتباطه...الهی بمیره الهی ذلیل بشه که جز مرگش هیچی درست نمیشه...مادرم شیش ماهه فوت شده...این زنه از اوناییه که با هرکسی صیغه میشه دار و ندار طرفو میکشه میبره...

خیلی کثیفه خیلی با همه خوابیده شوهر نداره یه بچه ی کوچیک داره...خرجشو اینجوری در میاره الان اومده تو زندگی پدرم😔یه مدت خیلی پیگیرش بودم فهمیدم بهترین راهش اینه برای پدرم زن بگیریم...😔نمیخواستم وجه پدرم پیش شوهرم بیاد پایین برای همین دیگه ول کردم فقط دنبال یه خانم باکمالات بودم مثل مادرم...مادرم کاسه ی خون کشید تا مارو بزرگ کرد...خیلی مهربون بود خیلی سختی کشید...

چند وقت پیش یه خانمی رو دیدیم عین مادرم مومن و مهربون خواهرم رو مثل دخترش میدونست اینقد بهش محبت میکرد خوشکل...

بابامم دو سه بار باهاش صحبت کرد خوشش اومد همه هم ازش تعریف میکردن...ولی یه دفعه دیدم بابام گفت نه نمیخوام😐گفتم بابا این خانمه خیلی خوبه...میگه نه هرچی گفتم دلیلش چیه میگه نمیخوام الان فکر کردم دیدم خوشم نمیاد بعد فهمیدم اون زنه باعث شده تهدیدش کرده😭😭😭😭

الهی بمیره که افتاده تو زندگیمون میخوام به بابام بگم میترسم رابطمون خراب بشه بخدا همش نگران خواهرمم کوچیکه دوازده سالشه...چه گناهی کرده چون مادرش مرده دیگه زندگیش خراب بشه این زنه هر سری یه عالمه از پدرم پول میگیره بخدا پدرم ماهی سه تومن حقوقشه ماهی سه و پونصد قسط داره خیلی وقت ها میاد از من پول میگیره...باز این زنه هی میاد ازش میگیره هی میگه عزیززززم پول بنزینو بده بعد هی قسم میخوره جون بچه هامونو اینا بابام میده بابای منم ساده اس...سری گول این افرادو میخوره...

بخدا دلم خونه راهنماییم کنین چیکار کنم😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شرایط سختی خدا کمکت کن به نظرم بگو به پدرت که تا حدودی میدونی و چون بیش از این شرایط براش سخت نشه ازدواج کنن 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           

اسی 😒ببخشیدا چطور اون خانم کثیفه ولی بابای خودت رو پاک میدونی 😬 

اون خانم ک نیومده بگه منو بغل کن 

بابای شما هنوز ۶ ماه نشده نتونسته جلو خودشو بگیره 

رفته سراغ هوسش اون وقت ننگ رو ب زن مردم میزنی 

گیریم درست اون خانم کثیف ولی پدر خودت چی 

خیلی خانمای سایت میان از شوار خودشون میحرفن که یه خانم کثیف زندگیمون خراب کرد 😕

ولی انگار ن انگار شوهره خودش کرم داشته 

زنه خیلی ج ....است خدا ب زمین گرم بزنتش چرا بیخودی پول هارو حروم میکنن ک باید خرج بچش بشه

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
سر چی بابات رو تهدید کرده؟؟؟

که ازدواج کنه نمیدونم چی چی بهش گفته که اینقد بابام میترسه ازش...😭😭😭

بابام بچه ی طلاقه اصلا اعتماد به نفس نداره سرسع گول میخوره...میخوام به شوهرم بگم امار زنه رو در بیاره میترسم پدرم بفهمه چیکار کنم از زندگیمون بره بیرون خدا بکشش دیگه😭

دفع_شر_آدم_مزاحم#  ‍

اگر کسی به هر نحوی مزاحم آبرو و آرامش زندگی تون شده، آیه زیر رو زیاد بخونید، مخصوصا بعد از نمازهاتون

اللهُمَّ اِنَّکَ لا یَکْفِی مِنکَ اَحَد و اَنتَ تَکفِیُ مِن کُلِّ اَحَدَ مِن خَلقِکَ فَاَکفَنی شَرُّ (و در آخر دعا اسم شخص مزاحم رو بیارید)

خدایا شر این آدم رو از سر زندگیم باز کن🙏

@mojeze_shokr_gozAri

متولد ۸۰ نیستم