خانما من قبلا یه تاپیکی زده بودم راجب این گفتم فهمیدم پدرم با یه زن کثیفی در ارتباطه...الهی بمیره الهی ذلیل بشه که جز مرگش هیچی درست نمیشه...مادرم شیش ماهه فوت شده...این زنه از اوناییه که با هرکسی صیغه میشه دار و ندار طرفو میکشه میبره...
خیلی کثیفه خیلی با همه خوابیده شوهر نداره یه بچه ی کوچیک داره...خرجشو اینجوری در میاره الان اومده تو زندگی پدرم😔یه مدت خیلی پیگیرش بودم فهمیدم بهترین راهش اینه برای پدرم زن بگیریم...😔نمیخواستم وجه پدرم پیش شوهرم بیاد پایین برای همین دیگه ول کردم فقط دنبال یه خانم باکمالات بودم مثل مادرم...مادرم کاسه ی خون کشید تا مارو بزرگ کرد...خیلی مهربون بود خیلی سختی کشید...
چند وقت پیش یه خانمی رو دیدیم عین مادرم مومن و مهربون خواهرم رو مثل دخترش میدونست اینقد بهش محبت میکرد خوشکل...
بابامم دو سه بار باهاش صحبت کرد خوشش اومد همه هم ازش تعریف میکردن...ولی یه دفعه دیدم بابام گفت نه نمیخوام😐گفتم بابا این خانمه خیلی خوبه...میگه نه هرچی گفتم دلیلش چیه میگه نمیخوام الان فکر کردم دیدم خوشم نمیاد بعد فهمیدم اون زنه باعث شده تهدیدش کرده😭😭😭😭
الهی بمیره که افتاده تو زندگیمون میخوام به بابام بگم میترسم رابطمون خراب بشه بخدا همش نگران خواهرمم کوچیکه دوازده سالشه...چه گناهی کرده چون مادرش مرده دیگه زندگیش خراب بشه این زنه هر سری یه عالمه از پدرم پول میگیره بخدا پدرم ماهی سه تومن حقوقشه ماهی سه و پونصد قسط داره خیلی وقت ها میاد از من پول میگیره...باز این زنه هی میاد ازش میگیره هی میگه عزیززززم پول بنزینو بده بعد هی قسم میخوره جون بچه هامونو اینا بابام میده بابای منم ساده اس...سری گول این افرادو میخوره...
بخدا دلم خونه راهنماییم کنین چیکار کنم😭😭😭