ایدی تو بده تا اونجا برات بفرستم چند تا کانال دارم ولی خب باید تمریناشو انجام بدی ک هیچ کدوم کانالا اونقدری ندارن باید مربی کار کنی
بعضی دعا ها چه قشنگ ب دل ادم میشینه خداوندا نه انقدر پاکم ک مرا کمک کنی. نه انقدر بدم ک رهایم کنی ... میان این دو گم شده ام هرچه تلاش کردم نتوانستم همانی باشم ک تو میخواهی خدایا رهایم نکن الهی دستم ب اسمانت نمیرسد ... اما تو ک دستت ب زمین میرسد بلندم کن ....
سلاااام بزارین از خودم بگم من ادمی بودم فوقالعاده منفیییییییی همش ب چیزای بد و منفی فک میکردم و جذبشون میکردم اما بعد ک تونستم با قانون جذب چیزیو ک مدتها از دست داده بودمو برگردونم ب زندگیم فهمیدم ک این همون چیزیه ک زندگیمو باهاش میتونم بسازم شکر خدا تا الان موفق بودم و میدونم این قانون درسه
من خیلییییی مهربونتر شدم خیلی خوشبینتر و همش داره جواب میده
من شخصي رو دوس دارم كه باهاش در ارتباط بودم و خيليم ميخوامش از طريق قانون جذب و دعاهام جذبش كردم ولي ...
چون ولش کردی تمریناتتو و ته دلت شک داری و بار منفی داری باید بیشتر کار کنی
من استادم گفت باید اونقدر ادامه بدی تا حتی ی کوچولو بار منفی نداشته باشی
و ی جمله ک باید تکرارش کنی تا همشو از بین ببره
بعضی دعا ها چه قشنگ ب دل ادم میشینه خداوندا نه انقدر پاکم ک مرا کمک کنی. نه انقدر بدم ک رهایم کنی ... میان این دو گم شده ام هرچه تلاش کردم نتوانستم همانی باشم ک تو میخواهی خدایا رهایم نکن الهی دستم ب اسمانت نمیرسد ... اما تو ک دستت ب زمین میرسد بلندم کن ....
من مربي هم دارم بنده خدا از دستم كلافه شده ديگه تو واقعا ميگي ميشه؟
بعله باید تمریناتو ول نکنی