2777
2789
من و کلاساش میرم و دارم از طریق قانون جذب عشق ب زندگیم میارم (ازدواج) نگین الکیه چون کلی نتیجه هاشو ...

منم همسرمو با قانون جذب ب دست اوردم

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش همه چی رو ب راه شد . هی جذب کردم  ناگهانی زندگیم تغییر کرد .شوهر خوب زندگی خوب .باورت نم ...

شاید این بیماری هم یک روز خواستی 

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
کانالی چیزی برای معرفی ندارن؟؟

کانال هست 

مربی هم هست ک انوزش تخصصی بهت میده و صددر صدیه 

ایدی تو بده تا اونجا برات بفرستم چند تا کانال دارم  ولی خب باید تمریناشو انجام بدی ک هیچ کدوم کانالا اونقدری ندارن باید مربی کار کنی 

بعضی دعا ها چه قشنگ ب دل ادم میشینه                      خداوندا                                                      نه انقدر پاکم ک مرا کمک کنی.                                 نه انقدر بدم ک رهایم کنی ...                                     میان این دو گم شده ام                                     هرچه تلاش کردم نتوانستم همانی باشم ک تو میخواهی                                                               خدایا رهایم نکن                                                     الهی دستم ب اسمانت نمیرسد ...                                      اما تو ک دستت ب زمین میرسد                                            بلندم کن ....                        

سلاااام بزارین از خودم بگم من ادمی بودم فوقالعاده منفیییییییی همش ب چیزای بد و منفی فک میکردم و جذبشون میکردم اما بعد ک تونستم با قانون جذب چیزیو ک مدتها از دست داده بودمو برگردونم ب زندگیم فهمیدم ک این همون چیزیه ک زندگیمو باهاش میتونم بسازم شکر خدا تا الان موفق بودم و میدونم این قانون درسه 

من خیلییییی مهربونتر شدم خیلی خوشبینتر و همش داره جواب میده 

من شخصي رو دوس دارم كه باهاش در ارتباط بودم و خيليم ميخوامش از طريق قانون جذب و دعاهام جذبش كردم ولي ...

چون ولش کردی تمریناتتو و ته دلت شک داری و بار منفی داری باید بیشتر کار کنی 

من استادم گفت باید اونقدر ادامه بدی تا حتی ی کوچولو بار منفی نداشته باشی

و ی جمله ک باید تکرارش کنی تا همشو از بین ببره

بعضی دعا ها چه قشنگ ب دل ادم میشینه                      خداوندا                                                      نه انقدر پاکم ک مرا کمک کنی.                                 نه انقدر بدم ک رهایم کنی ...                                     میان این دو گم شده ام                                     هرچه تلاش کردم نتوانستم همانی باشم ک تو میخواهی                                                               خدایا رهایم نکن                                                     الهی دستم ب اسمانت نمیرسد ...                                      اما تو ک دستت ب زمین میرسد                                            بلندم کن ....                        
منم همسرمو با قانون جذب ب دست اوردم

استادتون کی بود 

چ مدت طول کشید تا ب همسرتون رسیدی

من مربي هم دارم بنده خدا از دستم كلافه شده ديگه تو واقعا ميگي ميشه؟

بعله باید تمریناتو ول نکنی