2789
اره گلم اما وحشتناکه وحشتناک درد داره

میگن کسایی ام ک ابله گرفتن ممکنه بگیرن درسته؟

شما ابله گرفته بودی؟

بعد  چجور میاد این ویروسش از کجا گرفتی

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بخدا دارم از دستشون دیوونه میشم از ترس بچهام انفولانزا نگیرن دکترم نمیتونم برم 

برو دکتر وگرنه ممکنه بزنه به اندام داخلی بدنت کبدی کلیه ای مشکل برات ایجاد کنه ها، حالا بچه هات بگیرن که بد نیست بلاخره که باید بگیرن همه بچه ها میگیرن 

میگن کسایی ام ک ابله گرفتن ممکنه بگیرن درسته؟ شما ابله گرفته بودی؟ بعد  چجور میاد این ویروسش ...

اره میگیرن خانمی در اثر ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن یا در اثر بعضی داروها هم میشه من سه هفته بچه هامو و هودم مریض شدیم هیچی نمیتونستم بخورم بدنم ضعیف شده بود یه دفعه دیدم دوباره تب کردم از فرداش این جوشا زد،بیرون مثل این که سوزن تو بدنت فرو کنن

اره میگیرن خانمی در اثر ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن یا در اثر بعضی داروها هم میشه من سه هفته بچه هامو و ...

وای ایشالا زود خوب شی عزیزم

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

بله همسر من پارسال گرفت

دارو چیزایی که دکتر داد میخورد زخماشم نمیذاشتم بخارونه چون جاش میمونه

همسر من تب بالا داشت که با پاشویه کنترلش میکردم البته

حدودا یکماه درگیر بود

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍