سلام... نمیدونم اینکه دستاشو تکون داد ینی دیگه کما هست یا نیست.به همون دستگاهای قبلی وصله.. با همون وضعیت و دوز دستگاها.. ولی امروز دستاش بی اختیار میپره.. نمیدونم خوشال شم یا چی کسی جواب درست حسابی نداد از پرستارشم ک پرسیدم گفت خانوم چقد سوال میکنی بزار کارمو کنم... هرچی میبینه منو تو بیمارستان میگه عجب روحیه ای داری... ولی با وجود دعاهاتون دلم خیلی روشنه که زود از این دستگاها جدا میشه.. الان نفسش از خودش نیست با دستگاهه.. فشارش ب زور دارو هنوز خیلی پایینه که دکترارو نگران میکنه..ضربانشم ک بخاطر فشار پایینش خیلی بالاس... هنوز مشکلشو تشخیص ندادن صد در صد قطعی نیست که بخاطر آنفولانزاس... درضمن اسم دخترم تو شناسنامه زینبه نذر داشتم.. توروخدا دعاش کنید... دیشب نصف شبی بخاطر اشتباه یکی از دکترا دخترم سطح هشیاریش خیلی پایین رفت.. همه ریختن بالا سرش بهش نفس میدادن. من حتی گریه نمیکردم فقط میزدم رو پاهام... صدام درنمیومد با ناله فقط خدارو صدا زدم باورم نمیشد باخودم میگفتم اینهمه دعا پشت سرش بود چرا داری میگیریش ازم خدا؟ داشت میرفت دخترممممم.... انقد تو شوکم که دیگه گریمم نمیاد.. اونموقه اومدم نی نی سایت ک بگم چ بلایی سر دخترم اومد ک دیدم کاربریم معلق شده بود.. بگذریم.. دعاش کنید توروقرآن. من مادر نمیتونم... حالم انقد بده نتونستم حتی براش ی آیه بخونم... نتونستم.. فقط توان اینو دارم ک بنویسم براتون تا دعاش کنید.. از خدا بخواید اگ میخواد دختر معصوم منو راحت کنه ازم نگیرتش.. بجاش شفای کاملشو بده... التماس دعا
ازاینکه عکسشو میزارم معذرت میخوام ولی دلم داره آتیش میگیره دلم میخواد همه ببینن دخترم ب چه روزی افتاده تا دعاش کنن😔😭