2777
2789
شاید هر چی شیر بده شیر بیاد پس کی بگیره ؟؟؟ بعدم بچش پسره زشته بالای دوسال دیگه بهش شیر بده من که خو ...

منم هفته ی پیش مادر شوهذم این جا بود میومدم به پسرم شیر بدم خیلی خجالت میکشیدم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شاید هر چی شیر بده شیر بیاد پس کی بگیره ؟؟؟ بعدم بچش پسره زشته بالای دوسال دیگه بهش شیر بده من که خو ...

ترشح شیر هورمونیه خودش به مرور کم میشه دیگه نهایت شش ماه ادامه داشته باشه. زشت چیه بچه اشه.خدا هم روزی بیشتری بهش داده چرا ادم دریغ کنه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
زیردوش بدوش بعد هم بده بچه بخوره وقتی انقد شیر داری درست نیست الان از شیر بگیری خدای نکرده کیست شیری ...

واااا این چه پیشنهادیه که میدی بده بچه بخوره هرمادری بخواد بچه شو از شیر بگیره سینش پر شیر میشه باید درد تحمل کنه ی کوچولو زیر دوش اب گرم بدوشه خودش شیر خشک میشه.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
ترشح شیر هورمونیه خودش به مرور کم میشه دیگه نهایت شش ماه ادامه داشته باشه. زشت چیه بچه اشه.خدا هم رو ...

نه بابا من میشناسم طرف به بچش تا سه چهار سالگی شیر داده . نمیدونم به نظرم کار درستی نیست خوشم نمیاد 

واااا این چه پیشنهادیه که میدی بده بچه بخوره هرمادری بخواد بچه شو از شیر بگیره سینش پر شیر میشه باید ...

من سر بچه اولم زياد شير نداشتم سر دوسال راحت گرفتم ولي براي بچه دومم ديدم انقد شير دارم نميشه بگيرم حرف بزرگترا رو گوش كردم  سه چهارماه ديرتر گرفتم.  همكارم كه خيلي اصرار داشت سر  دو سال حتما بگيره سينه اش آماس كرد و غده شيريش ورم كرد شيش ماه درگير بود فكر ميكرد سرطانه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
نه بابا من میشناسم طرف به بچش تا سه چهار سالگی شیر داده . نمیدونم به نظرم کار درستی نیست خوشم نمیاد& ...

اون احتمالا تا 4 سال بچه الكي ميمكيده والا از نظر علمي ترشيح شير مال يه هورمون خاصي هست كه نهايتا سر دو سال و نيم ترشحش از بين ميره

اون احتمالا تا 4 سال بچه الكي ميمكيده والا از نظر علمي ترشيح شير مال يه هورمون خاصي هست كه نهايتا سر ...

بچه نمیفهمیده مادر که بلانسبت کور نبوده شیرو میدیده اگر تو نت مطالعه کنی میبینی برا بعضیا بیشتر از مدت طول میکشه