2777
2789
عنوان

کسی میدونه قرص m40 f چیه؟خواهشا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 32920 بازدید | 50 پست
خدا فقط به دادمون برسه  شوهر من که اینقدر پررو که گردن نمیگیره

اینم احتمالا همینکارو بکنه ولی من قبل گفتن مچشو میگیرم...میرم از این تست های مورفین میگیرم میگم یهو انجام بده فکر کنم مثه بیبی چک باشه....فردا باید با مشاوره حرف بزنم

اینم احتمالا همینکارو بکنه ولی من قبل گفتن مچشو میگیرم...میرم از این تست های مورفین میگیرم میگم یهو ...

حالا اگه بفهمی چی میشه 

با یه بچه میخوای چیکار کنی 

به نظرم به روت نیار فایده نداره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اگه بفهمی چی میشه  با یه بچه میخوای چیکار کنی  به نظرم به روت نیار فایده نداره  ...

وقتی نتونه انکار کنه میگم باید بیای تعهد محضری بدی حق طلاق و حضانت رو بدی تا بمونم وگرنه میرم به خانوادت میگم ...رو این چیزا حساسه

نمیتونم ولش کنم میترسم بدتر بشه . مرد خوبیه همیشه هم تو زندگی هوامو داشته وجدانم نمیزاره کمکش نکنم

منم فعلا چون خونه مامانم ساکنیم هیچیش نمیگم گداشتم خونمون تموم بشه بعد به خدمتش برسم اینجا میترسم خانوادم حرص بخورن 

اخه ما یه سیگاری تو فامبلمون نداریم اونوقت این داره ابرومو میبره 

با سیگارشن من مشکل دارم روزی نیست دعوامون نشه سر بو گند سیگارش 

میترسم همه بفهمن 

منم فعلا چون خونه مامانم ساکنیم هیچیش نمیگم گداشتم خونمون تموم بشه بعد به خدمتش برسم اینجا میترسم خا ...

من بیشتر خانوادم ایران نیستن ما هم تا تابستون میریم ولی این با کارش داره گند میزنه به زندگیمون .... بخدا خسته ام مصیبت هایی تحمل کردم که زندگیم بهم نخوره دلم به همین سالم بودنش خوش بود  

من بیشتر خانوادم ایران نیستن ما هم تا تابستون میریم ولی این با کارش داره گند میزنه به زندگیمون .... ...

خوشبحالت که داری میری 

خوب میشه بزار ازینجا بری 

همه رو نابود کردن الان اکثرا همین وضعن 

انشالله که خدا کمکت کنه نگران نباش 

خوشبحالت که داری میری  خوب میشه بزار ازینجا بری  همه رو نابود کردن الان اکثرا همین وضعن& ...

اینقدر حالم بده که هر چی تلاش میکنم گرم بشم و نلرزم نمیتونم

کسی که تو این خط بیوفته اینجا و اونجا نداره 

اینقدر حالم بده که هر چی تلاش میکنم گرم بشم و نلرزم نمیتونم کسی که تو این خط بیوفته اینجا و اونجا ن ...

چرا 

اونجا واقعا کمک میکنن اینجا قرصایی واسه ترک میسازن که خودش اعتیادش بدتره 

اینجا به هیجکس رحم نمیکنن به هیچکس نمیشه اعتماد کرد