2777
2789
عنوان

خارش و سوزش و التهاب واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 39761 بازدید | 42 پست
دو روز؟‌ خداکنه اخه مال منم خیلی خشک شده راه که میرم احساس سوزن سوزن ‌شدن دارم زخمه

آره بعد دو روز خود به خود خوب شدم. خارش سوزش شدید داشتم تو آینه گناه کردم کل واژنم قرمز شده بود عفونت پنیری میومد. راستش اون زمان هم رابطه داشتم بعدش خوب شدم حالا نمیدونم از رابطه بود با چی

خدایا شکرت🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره منم استفاده کردم عالیه ولی خودسر استفاده نکن برو دکتر تا بهن دارو بده

فردا نوبت دارم انشالله ب صبح برسم میرم مچکر

نیـستـ حَرفِ خُشکیدنِ یِ برگ🍁کُـلِ جَنگلَـم بیابـونتهِ...🦋
آره بعد دو روز خود به خود خوب شدم. خارش سوزش شدید داشتم تو آینه گناه کردم کل واژنم قرمز شده بود عفون ...

من پرهیز میکنم از رابطع میترسم  و بدم میاد ،مال من بیشتر از دو روزه سقط داشتم از بس نوار گزاشتم اینجوری شدم

ببین زود خوب میشی فقط استرس نداشته باش چون استرس هم عامل قارچ هست برو ان شاالله سر یک هفته کامل خوب ...

فدات عزی مچکرم از راهنماییت

من پرهیز میکنم از رابطع میترسم  و بدم میاد ،مال من بیشتر از دو روزه سقط داشتم از بس نوار گزاشتم ...

شاید حساسیت کردی. شوهرم ول کن نبود واگرنه کاملا خشک بودم اذیت شدم. اگه بگه چاره ای دیگه ندارم ول کن نمیشه. حالا پماد بزن خوب نشدی حتما دکتر برو

خدایا شکرت🖤
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 50 دقیقه پیش
2791
2779
2792