2777
2789

سلام.توروخدا کمکم کنید...دارم دیوونه میشم از فکر خیال.......

من خودم کم خونی دارم ولی خفیف ‌‌... ولی موقع ازمایش خون ب شوهرم گفتن که مشکوک ب کمخونی هستن..‌‌‌‌‌‌‌‌متخصص هم گف مشکوکه...

برای بارداری گفتن حتما باید بریم آزمایش ژنتیک....

خودم ی مشکل دیگم دارم و اون اینه دکترم گفته زیر عمل نمیتونم برم بدنم دووم نمیاره و امکان مرگم بالاست....

حالا میخواستم ببینم کسی بوده مشابه حال من از نظر خون ک باردار شده باشه؟؟

میشه برای حال منم دعا کنید؟                   ❤ عااااااشققققققققتم تا ابد و یک روز❤                 

من دیدم الان بچه شون بزرگ‌ هم شده

حالا دقیق مشکشون چی بود نمیدونم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیدم الان بچه شون بزرگ‌ هم شده حالا دقیق مشکشون چی بود نمیدونم

بچه سالمه؟کم خونی تالاسمی نیس؟

میشه برای حال منم دعا کنید؟                   ❤ عااااااشققققققققتم تا ابد و یک روز❤                 

من اون مورد برعکسم که گفتی

خون خیلی زیاد دارم

ولی یکی از آشناهامون موقع آز ازدواج بهشون گفته بودن هر دو کم خونی دارن

برا بچه دار شدن دارو مصرف کردن

الان بچشون ۲ سالشه سالمه

یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅

مشکلت چیه ک نمیتونی بری زیر عمل؟ بریدازمایش خون ازمایش کنید ببینید کمخونیاتون ارثیه یا ن اگ ی نفر ارثی باشه اون یکی کمخونیش ارثی نباشه دارو مصرف میکنه مشکل خاصی نداره.

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
خواهرم و همسرش مشكل شما رو داشتن و ي دختر سالم دارن و مشكلي نداشتن

خدا نگهداره براشون💞

یعنی میشه یروز ی بچه ی سالم داشته باشم،😢

من و شوهرم کم خونی شدید داریم در حد این که یهو میفتیم رو زمین  دوتا بچه هم داریم

ببخشید میپرسم بچه هاتون سالمن؟اینو پرسیدم چون یکی هس پدر مادرش بد کم خونی داشتن بچشون تالاسمی داره 

من اون مورد برعکسم که گفتی خون خیلی زیاد دارم ولی یکی از آشناهامون موقع آز ازدواج بهشون گفته بودن ...

من خودم همیشه دارو میخورم برا کم خونی قرص اهن.ب شوهرمم ی مدت دادن ولی دکتر گف با قرص حل نمیشع😭

عزیزم اگه خطری داشت برای بچه دار شدن همون اول اجازه ازدواج نمیدادن، باید بری مرکز ژنتیک آزمایش خون cbc مال هردوتون رو‌ نشون بدی بعد اگه لازم باشه آزمایش ژنتیک ازتون میگیرن که ببینن تایپ تالاسمیتون چی هست. منو شوهرم دکتر گفت خفیفه و مشکلی پیش نمیاد ولی به خواست خودم آزمایش دادیم هر دو آلفا هستیم و‌ مشکلی هم پیش نیومد

مشکلت چیه ک نمیتونی بری زیر عمل؟ بریدازمایش خون ازمایش کنید ببینید کمخونیاتون ارثیه یا ن اگ ی نفر ار ...

من خودم مشکل خون دارم ...یعنی گلبول قرمز بطور معمول باید ۱۲۰ روز عمر کنه برا من کمتر عمر میکنه مثلا ۹۰ روز....من از بچگی بودم ... ولی شوهرم ن