2777
2789
اخه قبلا یه بارداری سندروم داون داشتم سر اینکه برای اطمینانم سلفری دادم

مثل من از سلفری متنفرم کن ۲ماه پیش دوقلوهامو از دست دادم سلفریم مشکوک بود آمینو شدم فهمیدیم یک قلا سندرم داونه ولی از شانس بد یکیشون مرد معلوم نشد کدوم بود ک مرد دوباره آمینو شدم و از شانس نکبتم قل داون مونده بود مجبور به زایمان در پنج ماهگی شدم

دختر و پسر قشنگم پر کشیدین لياقت شما موندن تو اين دنيايه نامرد نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اسم یامینو خیلی دوست دارم مهدارو هم همین مهرو رو هم همین😶😶 ولی شوهرم میگه فقط حنا😐

چرا حنا؟

اگه دوست داره بذار حنا پدرشه دیگه،تو هم که میگی بین همه این اسما گیر کردی. واسه بچه بعدیت تو انتخاب کن😄

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
مثل من از سلفری متنفرم کن ۲ماه پیش دوقلوهامو از دست دادم سلفریم مشکوک بود آمینو شدم فهمیدیم یک قلا س ...

😔😔😔😔😔😔خیلی ناراحت کننده اس منم تو پنج ماهگی زایمان کردم خیلی از آمینوسنتز میترسیدم دوست نداشتم آمنیوسنتز بدم

مثل من از سلفری متنفرم کن ۲ماه پیش دوقلوهامو از دست دادم سلفریم مشکوک بود آمینو شدم فهمیدیم یک قلا س ...

البته من قبلی رو آمنیوسنتز شدم ولی این یکی رو سلفری دادم دکترم گفت اینم آمنیوسنتز بده گفتم نه نمیخوام دیگه به هیچ عنوان تجربه اش کنم...

😔😔😔😔😔😔خیلی ناراحت کننده اس منم تو پنج ماهگی زایمان کردم خیلی از آمینوسنتز میترسیدم دوست نداشتم ...

خدارشکر ک این سالمه عزیزم منم دعا کن

دختر و پسر قشنگم پر کشیدین لياقت شما موندن تو اين دنيايه نامرد نبود
خدارشکر ک این سالمه عزیزم منم دعا کن

چشم انشالله هیچ وقت هیچ وقت دیگه از این مشکلات پیش نیاد خدا دوباره بهت یه دوقلوی ناز و سالم بده که هیچوقت حسرت اون دوتا نمونه زو دلت گرچند که اونا تجربه ی اولن همیشه میمونه تو ذهن ادم