2777
2789
عنوان

خدایا شکرت...

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 35 پست
سلام خانومی اشکمو در آوردی انشاالله حاجت روا بشی من برای تک تک نعمت هایی که میدونم خدا بهم داده و اون نعمتهایی که اصلا حواسم بهشون نیست و نمیبینمشون ولی هست خداروشاکرم بخاطر شیعه بودنم خانواده ام شوهرم فرزندی که تا کمتر از یه ماه دیگه در آغوش میکشمش و لذت مادر شدن بهم میده و بخاطر داشتن خدایی که اون بالا هوامو داره خدا رو شاکرم و حتی بخاطر تمام آرزوهایی که قبلا داشتم و خدا برآورده نکرد و من الان میبینم خدا چه لطفی بهم کرده و چقدر دوستم داشته خدایا بینهایت دوستت دارم و میپرستمت
باز ای موعود! بی تو جمعه ای دیگر گذشت.... کُشت ما را بی قراری! پس قرار ما چه شد؟
خدای خوبم ... دخترم زهرا رو به تو می سپرم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا میترسم... خدایا ممنونم ازت که وقتی میترسم هستی. ممنونم که میتونم روت حساب کنم. خدایا ممنونم که منو به خاطر گناهام میبخشی و کمکم میکنی تکرار نکنم. خدایا ممنونم اجازه میدی بفهمم کدوم کارام اشتباهه.
هی فلانی! زندگی شاید همین باشد...