ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بستگی داره به برنج.برنج تازه یا ایرانی کمتر از این آب میخواد. باسماتی بیشتر.
ما فقط ایرانی مصرف میکنیم. صدری هاشمی.
اتفاقا دیشب خانواده همسرم مهمونمون بودن. دو مدل برنج درست کردم سبزی پلو و ساده. انگار ابکش کرده باشم اونمدلی دراومده بود. همه هم خوششون اومد فک نمیکردن دمی باشه
ما فقط ایرانی مصرف میکنیم. صدری هاشمی. اتفاقا دیشب خانواده همسرم مهمونمون بودن. دو مدل برنج درست کر ...
خوب باریکلا به شما. ولی شما وقتی دستور پخت میدی باید ببینی اون طرف مقابل ممکنه یه مدل دیگه بخره!!! جنوب ایران بیشتریا باسماتی میخورن، آبادان و اهواز و...برنج عنبربو، اصفهان لنجون و....
اخه برنج هندی یا به قوله شما باسماتیو ک دمی نمیکنن😐 اما درسته گفته شما به خوب نکته ای اشاره کردی ال ...
چرا عزیزم عرب ها و پاکستانی ها و مالایی ها برای همین همیشه باسماتی میخورن.چون دون میشه و عاشق انواع بریانی هستن. اونا رودون شدن برنج حساستر از ماهستن.بریانی همون برنج تو اب گوشت و... میپزن. برنجاشونم همیشه دون میشه و قد میکشه ولی ماها دوست نداریم.