2777
2789
عنوان

اختلاف سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 34 پست

ما هم ۱۱ سال فرقمونه اوکیه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی استاتر  بعدن  تو رفتی تو سن ۱۹ سال اون میره تو رده سنی ۳۰ سال ....

نمیدونم یکم سخته برا من چون خودمم تو این وضعیتم 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

مشاورا میگن فاکتورای اصلی اگه اوکی باشه ، میشه از یسری چیزا مثل همین مورد چشم پوشی کرد

ولی چه بخوای چه نخوای شما سنت کمه و فاکتورای کلی شما و خواستگارتونم باید بررسی شه بعد نظر قطعی داد.پس حتما به مشاور کاربلد مراجعه کن تا به اشتباه نخوری

ب این فک کن وقتی ۲۵ سالته اونم ۳۶ سالشه تو دلت عاشقانه میخواد دلت میخواد بری پارک فلان... اون دیگ نه ...

منم واقعا به همین فکر میکردم نگرانم که شوق و ذوق زندگی رو چند سال بعد ازدست بده 

منم واقعا به همین فکر میکردم نگرانم که شوق و ذوق زندگی رو چند سال بعد ازدست بده 

بخدا همینه ازدواج نکن منم وضع مالیم خوبه ولی ذوقو شوق ندارع 

من دلم میخواد باهام حرف بزنه بریم بیرون شیطونی کنیم ولی اون دلش نمیخواد 

دوسمم داره ها ولی خب ...

ن عزیزم منو شوهرمم ۱۰ سال اختلاف داریم اگه میدونی ادمی هستن ک درکت کنن و باهام کنار میاین ازدواج کن چون اختلاف سنی انقد باید طرف مقابلت درک داشته باشه ازت توقع نداشته باشه توام مثه یه زن ۲۹ ساله رفتار کنی

مشکلی پیش نیومد؟

تازه دوهفته است عروسی کردن ولی این وسط جوونی دختره تلف میشه 

اختلاف یازده سال درمقابل اینا چیزی نیست به نظرم پسر خوبیه جواب مثبت بده

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
ولی استاتر  بعدن  تو رفتی تو سن ۱۹ سال اون میره تو رده سنی ۳۰ سال .... نمیدونم یکم سخته ب ...

آره نگران اینم که زود احساسش و به زندگی و شوقشو از دست بده من واقعا خواستار یه زندگی خیلی رمانتیک هستم 

آره نگران اینم که زود احساسش و به زندگی و شوقشو از دست بده من واقعا خواستار یه زندگی خیلی رمانتیک هس ...

شوهر منم خوبه از لحاظ رفتاری خوبه ولی خب بعضی اخلاقاش رو مخه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بستگی ب طرف مقابلت داره یا باید مشاوره برین یا ک تو زندگی اخلاقشو میشناسی دیگه شوهرمن ۱۰ سال از خودم بزرگ تره ولی از من بدتره مثه پسر ۱۸ ساله ها میمونه😂ن ک اخلاقش مثه بچه ها باشه ولی شیطونی و شوق و ذوقش مثه بچه هاس واقعا مثه یه رفیق صمیمی میمونه برام اتفاقا اگه خاستگار توام درک و فهمش بالا باشه خیلیم بهتره اینجوری اخلاف سنی ۱۱ ساله چون تو کم کم باهاش بزرگ میشی اخلاقاتون باهم خو میگیره و تفاهمتون بیشتره