2821
2789
عنوان

جذب همسر دلخواه ۲💑✌

1061 بازدید | 9 پست

🔮

اگر می بینید ازدواج های زیادی با شکست مواجه می شود دلیلش فقط این است که هنگام آشنایی اولیه طرفین واقعیت یکدیگر را آنگونه که بوده اند نپذیرفته اند و در حقیقت با موجود توهمی متفاوتی در ذهن خود ازدواج کرده اند. یعنی شخصی که ما به عنوان شریکی صادق و معصوم و قابل اعتماد و با ثبات و محکم و مصمم به او دل می بازیم همان شخصی نیست که واقعا مقابل ما ایستاده است.😣

چرا که اگر چشمانمان را خوب باز کنیم و واقعیتی که اطرافمان وجود دارد را همانطوری که هست بپذیریم می بینیم که این شخص گاهی بی صداقتی می کند و از مرز معصومیت پایش را آنطرف تر می گذارد و اگر شیطنت اجازه دهد از اعتماد طرف مقابل سوء استفاده می کند و به هنگام برخورد با مشکلات جا می زند و برای محکم بودن نیازمند تشویق و حمایت دیگران است🤔

🔮
خوب وقتی چشم باز کنیم شاید این شخص را با همین ویژگی های جدید و واقعی که در وجودش دیدیم باز هم به عنوان شریک زندگی انتخاب کنیم ، اما مسلما در صحنه های آینده زندگی دیگر از او انتظار بیش از حد توانش نخواهیم داشت و همانطور که هست قبولش داریم و ایده های آرمانی خود را با واقعیتی که مقابلمان ایستاده هماهنگ می سازیم.👌

زمان اکنون را همینطوری که هست پذیرفتن را خیلی از اهل دل و سالکین معرفت به عنوان بازشدن چشم و قدم گذاشتن در تنها دنیای واقعی موجود در کاینات می دانند.

یعنی وقتی انسانی همین چیزی که اطرافش هست را همینطوری بدون هیچ پیشداوری و قضاوتی می بیند قبول می کند، این امکان بی نظیر را برای خود فراهم می سازد که در دل کاینات قرار بگیرد و هماهنگ با واقعی ترین دنیا به سمت واقعی سازی آرزوها و رویاهای خویش گام بردارد.

🍃💫

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آقا تو خواستگاری چی بپرسیم و چجوری بپرسیم؟    

1.سرگرمی ها و علایق 2.باورها و ارزشهای دینی 3. باورها و اصول اخلاقی 4.دوستان 5. اهداف رشد و پیشرفت شخصی 6. خویشاوندان 7. رابطه صمیمانه با همسر 8.خانواده ی خود 9. خانواده ی همسر 10. حل اختلاف 11. پول و مسائل مالی 12. خواسته ها و توقعات 13. رویارویی با هیجان 14. وظایف زن و مرد در خانواده 15. فرزند و تربیت فرزند 16. موضوعات جنسی

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸