2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دین خدا جدید و قدیم نداره این شماها هستین که چشمتونو بستین و گوشتونو به ماهواره و سایتهای بیگانه داد ...

واقعا؟ خب حتما اون آیه رو خوندی که میگه با اسب و شتر هرجا که بودید به سمت خانه ی خدا حرکت کنید.... شما سوار ماشین نشیا.... خدا گفته با اسب و شتر فقط‌‌‌‌... دین خدا جدید و قدیم نداره. باید مو به مو طبق چیزی که ۱۴۰۰ سال پیش گفته شده عمل بشه

بچه هاش خیلی شیطونن دیگه تحملش طاق شده همسرشم مخالف پرستار گرفتن یکسره با هم میجنگن بنده خدا اسیر شد ...

ایول به زرنگیت که دستش را رو کردی

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
علی برکت الله ایشالله سه باردیگه هم خدالیاقتشوبهت بده

افتاده تو دهنم 

شوهرم میگه این ماه حقوقمونو نمیدن 

میگم علی برکت الله

میگه تصادف کردم میگم علی برکت ....🤣🤣🤣🤣

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

خب الان ماهایی ک میخایم و نمیشه تکلیفمون چیه؟؟ماهایی ک کلی،هزینه دکتر و دارو و هرماه انتظار و...نمیدونی انتظار چ بلایی سر ادم میاره...من از ی دختر شاد تبدیل شدم ب ی ادم عصبی و افسرده ک هر زن بارداریو میبینه بغض میکنه..عدالت خدا کجاست واقعا...ی عده ک دوس ندارن بچه همشون بجه دارن و اونایی هم ک میخان تو حسرتن

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

بنطرمن همه این کاریر را باید تحریم کنیم تو تاپیکهای مسخره ش هم جواب ندیم تا الکی پربازدید نشه خیلی پول داریم بیایم نتمون را هم واسه این الکی خوش تموم کنیم 

والا

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
ما ماهواره نداریم ولی تو میدونی هزینه ناباروری چقدره وقتی نمیشه بچه دار شد بخاطر نازایی . نمک پاشی ...

بمیرم برای دل اون خانمهای عزیزی که مشکل ناباروری دارن براشون 100 صلوات می فرستم برای حل مشکلشون ازشون معدرت هم می خوام ولی همچنان رو حرف خودم هستم