2777
2789
بازی با کلامات ؟ راحترشو میگم  من مادرش مشناسم و حتی خودم که دست تنها که تقریبا نمردیم ولیکن . ...

بله سختی داره 

من خودم دوقلو دارم تو نگه داریشون هیچ کمکی نداشتم ولی حاضرم قسم بخورم بعد از اومدن بچه هام خودمو شناختم...

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجا زندگی میکنی ک همچنین طرز تفکری تو مغزت گنجوندن؟؟زن کالا و ابزار جنسی نیست ک ارزشش ب پولو بچ ...

من با مهریه کم موافق نیستم ولی کلا خیلی راجع به مهریه بحث کردن (حتی بحث سر مهریه بالا) خانوم رو در حد یک کالا پایین میاره، برای مهریه باید شرایط طرفین رو در نظر گرفت چون پرداختش برای مرد واجبه

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 
موافقم من نیت کردم چهار تا بیارم اگه خدا بخواد. ماه آخر حاملگی ام سر دومی از سینه ام شیر ترشح میشد، ...

در بزرگی خدا شکی نیست....اما خدا به آدما عقل داده...منظورم شما نیست گلم من از شرایط مالی شما خبر ندارم اما زیییااااااااددددد میبینم اطرافم بچه آوردن که نگن مشکل دارن و ازون طرف بچه هایی که حتی خرج تحصیلشونو ندارن. یه مشت آدم بیکار و بیسواد به جامعه اضافه میشه که خودشونم زندگی تشکیل میدن و بچه هایی عین خودشون و این چرخه همینطور ادامه پیدا میکنه😔😔😔

2 حالت داره یا اصلا نفهمیدی من چی گفتم یا خودتو زدی به اون راه . جواب سوالم این بود خدایی؟؟؟؟؟ جمله ...

دیگه بحث رو سیاسی نکنید لطفا......

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
مثلا من  بچه دار شم خونم یه خواب داره پس بچمو بذارم تو یخچال درامدمونم زیر یه تومنه به جای پوشک ...

همه فکر میکنن مثل قدیمه تو یه خونه گلی بچپیم با نون سر کنیم بچه بیاریم واسه زمین کشاورزی . اونی که این شرایط رو ایجاد کرده وقتشه همه با هم ضررشو بچشیم . الان کنار خونه ما مدرسه هست 70% بچه های پسر عصبی و دعوایی هستن و یه عده حدود 20 درصد حرفای رکیک بزن . زمان ما نبود

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی

😕😕

امنیت و فرهنگ  ...  به کنار . هوا هست بچه تنفس کنه؟  برفرض همه چی حله و شکمش هم سیر شد ، راضی هستیم مونوکسید کربن و هزار جور مواد ناشناخته که سرطان مجسم هستن جای اکسیژن وارد ریه حساس بچه بی گناه بشه؟ فرزنداوری وقتی شان انسانی و خدمات بهداشتی و غذا حتی هوا نیست ظلمه

در بزرگی خدا شکی نیست....اما خدا به آدما عقل داده...منظورم شما نیست گلم من از شرایط مالی شما خبر ندا ...

شدیدا با حرفت موافقم 

قبلا برا این مدل آدما هم راه چاره بود راه موفقیت بود 

الان دیگه همه ی اون کورا راه رو هم بستن حتی یه تحصیلات عادی از مدرسه تا کنکور و دانشگاه خیلی هزینه میبره

تا حالا دقت کردین شاید باد معده روح غذاییه که میخوریم ؟!!!    
چرا دوست ندارین یه وجود کوچولو و شیرین که از پوست و خون خودتونه داشته باشین اصلا شما تو سینتون دل هم ...

میدونی چقدالان زندگیا الکی شده ؟میدونی چقدطلاقا زیاد شده؟میدونی چقدازخانما که ناعادلانه توزندگی مضخرفشون موندن وپاسوز شدن بخاطر بچه؟ چراالکی هوس بع دل کسی میندازی؟فک کن یه نفرکه دستش خالیه بچه بیاره خب تکلیف دل اون بچه چی میشه تواوضاع بی پولی وگرونی؟خبرازویزیت فوق تخصص بچه داری؟یاکه لباسای بچگونه؟اسباب بازیا چطور؟میدونی الان ویتامینا چقدگرون؟میدون چقدالان ماهی گرونه که بچه حتما بایدهفته دوبار بخوره؟پسره من الان ۲۲ماهشه تمام میوه هارو دیگه میدونه میبرم بیرون میگه موز فلان..

یا که جیگریای بیرونو ..

من خودم بچه طلاقم حس و حال بچه طلاقارو درک میکنم واثرات مخرب اون روی روانشون ..

ای کاش به این درک برسیم هیچوقت از رو یه لحظه خودمون بی هوا کسی روتشویق به کاری نکنیم که توگناهش شریک بشیم..

درضمن دل هم داریم خانوم دل داریم که الان من میگم بچه نیاز داره به محبت به پول به ارامش ..

کمی# بهترفکر کنیم 

if you can't be kind,be quiet😏
احتمالا از طرف یه نهاد  وظیفه داره تو فضای مجازی تبلیغ کنه بچه زیاد بیارید

حوزه علمیه

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه