2777
2789
عنوان

دعا نویس

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 50 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مردا یوقتایی سیماشون اتصالی میکنه بهش فرصت بده کمکش کن .هیچی هم از خانوادش نگو . خاهش میکنم فقط پای ...

من اصلا پای خانواده اش رو وسط نمی کشم میبینی اون شروع میکنه تو عروس اینجوری هستی خانواده ام اونجورین بخدا من باردارم نمیتونم حوصله ام نمی کشه که این دم به دقیقه اینجور بگه 

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
عزیزم سه ماه صبر کردی آخه چرا

می گفتم تازه از خانواده اش جدا شده ناراحته،یکم بگذره درست میشه عادت میکنه ،درست که نشد هیچی بدتر هم شده،بخدا جوری شده که حالم از همه مردا بهم میخوره همش به خودم میگم اخه نونت کم بود خونه بابات شوهر کردن چیه که اینقدر حرص بخوری

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
عزیزم از رفتارای خونوادش هم میشه فهمید که دست به کار جدید زدن یا نه

خانواده اش اولش که جدا شدیم خیلی بد رفتار میکردن انگار من قاتل باباشون بودم اما یه هفته که گذشت که رفتم خوب بودن،اینقدر گرم گرفتن 

من اصلا پای خانواده اش رو وسط نمی کشم میبینی اون شروع میکنه تو عروس اینجوری هستی خانواده ام اونجورین ...

محل نده هرچی گفت حق بده بهش پشت سرش ببند به فحش😂

بخدا بخاطر زندگیت میگم بارداری گناه دارید .

بیست سال پیش خاهر من داشت جدامیشد شوهرش طلاق نمیداد فقط کتک .پدرومادرمن رفتن همش دعا دعا برا جداییش .بلخره طلاق گرفت .بعد دوسال بایکی دیگه ازدواج کرد اینم سگترازاون .حالا واس اینم مامان همش دعای محبت مینوشت .خلاصه ازاینم جداشد حالا از یکسالگی دخترش با دختر ۱۵ سالش تنها زندگی میکنه .خاستگار میاد جوردرنمیاد که نمیاد .انقد رفت دعانویس اخرش یکی گفت خیلی دعا پشتته .توحالاحالا خلاصی نداری

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
محل نده هرچی گفت حق بده بهش پشت سرش ببند به فحش😂 بخدا بخاطر زندگیت میگم بارداری گناه دارید . بیست ...

نمیدونم بخدا چیکار کنم نمیتونم هیچی نگم اینقدر حرص میخورم میدونم برا بچه ام بده اما نمیتونم میترسم فردا افسردگی هم بگیرم 

یه چیز دیگه هم که هست تو این مورد معمولا چشم و گوش تو هم بسته میشه و دستت نمیره به طرف دعا یا سرت شل ...

من تازه جدا شده بودیم به مامانم گفتم بریم؟ یه دعایی بگیریم که دیگه شوهرم فقط به حرف من باشه

نمیدونم بخدا چیکار کنم نمیتونم هیچی نگم اینقدر حرص میخورم میدونم برا بچه ام بده اما نمیتونم میترسم ف ...

دعا زیاد بخون .سرچ کن ببین چی برای باطل کردن خوبه 

من تازه جدا شده بودیم به مامانم گفتم بریم؟ یه دعایی بگیریم که دیگه شوهرم فقط به حرف من باشه

اما جور نشد

شاید همون دعاس که برعکس عمل کرده 

یه چیز دیگه که میگم خانواده شوهرم دعا کردن ،چون اونجا که بودم دیدم که برای خواهر شوهرم دعای مهر و محبت گرفته بود به من که نشون نداد من پنهونی دیدم ،