2777
2789
عنوان

کسی تا حالا توی پونیشا کار کرده؟؟

20148 بازدید | 12 پست

واقعا قابل اعتماده؟؟ خوب بوده براتون؟؟

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قابل اعتماد از چه نظر؟ من صاحبشو میشناسم. خود سایت قابل اعتماده اما بقیه‌اش بستگی به کاربرا داره که وجدان دارن یا نه. خیلیا قیمت کمی میزنن برای کاری که ارزشش خیلی بیشتره. 

سن استورما بی. 
قابل اعتماد از چه نظر؟ من صاحبشو میشناسم. خود سایت قابل اعتماده اما بقیه‌اش بستگی به کاربرا داره که ...

مثلا ممکنه کار انجام بدی اما کارفرما پولت رو نده؟؟؟؟

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
بیشتر ببینید
وقت نزار . الکیه . برو پارسکدرز

چرا الکیه؟ شما تجربه ای داشتی ازش؟؟

بیشتر ببینید
چرا الکیه؟ شما تجربه ای داشتی ازش؟؟

عزیزم اینا پروژه های الکی تعریف میکنن . از شما پول میگیرن بابت اعلام آمادگی برای انجام پروژه ولی هیچ پروژه ای بهتون تعلق نمیگیره . تقریبا میشه گفت بیشتر پروژه ها سر کاری هست . شما یه سرچ بکنید نارضایتی آدما رو متوجه میشید . من قبلا خیلی سرچ کردم  . بهتره از پارسکدرز و بقیه سایت ها استفاده کنید 

عزیزم اینا پروژه های الکی تعریف میکنن . از شما پول میگیرن بابت اعلام آمادگی برای انجام پروژه ولی هیچ ...

ممنون عزیزم

بعد مثلا پارسکدرز از چه نظر قابل اطمینانه؟ منظورم اینه که چطور به اون مطمئن هستید؟ از کجا معلوم مثل پونیشا نباشه؟

بیشتر ببینید
ممنون عزیزم بعد مثلا پارسکدرز از چه نظر قابل اطمینانه؟ منظورم اینه که چطور به اون مطمئن هستید؟ از ک ...

تجربه کار داشتم با پارسکدرز  قبلا . کلا فریلنسری تو ایران خیلی سخته . اگر بشه با سایت های خارجی کار کنی بهتره ولی خوب تو ایرانیا این از همه قابل اطمینان تره

تجربه کار داشتم با پارسکدرز  قبلا . کلا فریلنسری تو ایران خیلی سخته . اگر بشه با سایت های خارجی ...

گلم خیلی ممنونم. واقعا آگاهم کردی. الان سرچ کردم دیدم واااای چقدر پونیشا مزخرفه. خوب شد ارتقای عضویت ندادم. حیف پول واقعا. میدونی از کجا بهشون شک کردم؟؟؟ توی قسمت راهنمایی سایت، از یه طرف میگن فریلنسر تا پول نگرفته پروژه تحویل نده ، و یه جای دیگه برعکس همینو گفتن!!!!! (تناقضو خوب نگاه کن فقط) هر دو جا هم گفتن مسئولیتی به عهده ما نیست!!!!! 

الان سرچ کردم دیدم واااای همه ناراضین ازش. خدا خیرت بده که گفتی

حالا این پارسکدرز رو میشه ازش درآمدی چیزی کسب کرد؟

بیشتر ببینید