2777
2789
خدا بزرگه ولی نبخشش...اصلا کارش قابل بخشش نیست..بچه هم داری؟

نه با زن شوهر دار بیوه و ی زن خراب و...نمیدونم میگ محبتت بهم کم بود فحش می دادی ب پدر مادرم ولی ازش متنفرم از همشون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه با زن شوهر دار بیوه و ی زن خراب و...نمیدونم میگ محبتت بهم کم بود فحش می دادی ب پدر مادرم ولی ازش ...

ای بابا اینا فقط توجیه کارهای زشتیه که انجام داده..وگرنه اینا دلیل نمیشهکه آدم بره به زنش خیانت کنه اونم با چند تا زنیکه کثیف و هرزه..خدا اونا رو به خاک سیاه بنشونه که زندگی مردم و خراب میکنن...من جای شما بودم اصلا نمیتونستم ببخشمش..خوبه اگه اون بهمون محبت نکنه یا فحش بده ما بریم بهش خیانت کنیم؟ ..  خودش اینو ازت قبول میکنه؟ نه ..پس تو هم اصلا قبول نکن

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم
ای بابا اینا فقط توجیه کارهای زشتیه که انجام داده..وگرنه اینا دلیل نمیشهکه آدم بره به زنش خیانت کنه ...

منم بهش گفتم خوب بود منم میرفتم با کسی خوب بود میرفتم نیازامو جای دیگه پر کنم لعنتی چرا باهم اینجوری کرد قلبم داره میپکه

براامضات ایه الکرسی میخونم خدا غم از دلت برداره وشادی بیاره توخونتون

ممنون عزیزدلم لطف کردین 😘😘😘😘😘

فقط 38 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آی وی اف کردم دعاکنین مثبت بشم وتیکربارداریم واقعی بشه 😭😭😭