2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اشتباه نکنم تو یکی ازتاپیکات عکس یکی دیگه رو گذاشتی و میگفتی اختلاف قدی نداریم هم قدیم و ازاین موضوع ناراحت بودی.

من خوب یادمه.

اون اقاهم جوون بود 

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  

من فکر میکنمچون از پدرت محبت ندیدی این آقا رو انتخاب کردی که جای پدرت رو برات پر کنه. من نه این آقا رو میشناسم نه شما رو فقط چون مطالب روانشناسی زیاد میخونم این حدس رو میزنم. حواست به انتخابت باشه الان که مامانت شرایط سختی داره تنها دلخوشیش خوشبختی بچه هاشه. پس خیلی مواظب باش که از چاله در نیای و بیفتی تو چاه. حتما مشاوره قبل ازدواج برین. من خودم عاشق مردی بودم که از بابام بزرگتر بود خیلی با خانواده جنگیدم ولی اجازه ندادن و در آخر همین جلسات مشاوره و روانشناسی من رو منصرف کرد. البته فقط مشکل سن نبود خیلی مسائل دیگه بود که من نه میدونستم نه میدیدم. این نصیحت رو خواهرنه بهت کردم فقط از روی احساس تصمیم نگیر. از تاپیکات مشخصه که خودت از تصمیمت مطمین نیستی فقط یه جور وابستگی بهش داری و او خلا که تو زندگی پدرت برات ایجاد کرده فعلا توسط این آقا داره پر میشه ولی یه مرد مهربونتر و جوانتر و پولدارتر و.... بیاد بهتر میتونه پرش کنه

اگه اشتباه نکنم تو یکی ازتاپیکات عکس یکی دیگه رو گذاشتی و میگفتی اختلاف قدی نداریم هم قدیم و ازاین م ...

نه ایشون بودن اون تاپیکم هنوز هست یعنی مشخص نبود؟

ببخشید من اصلا متوجه نشدم شما بالاخره ازدواج کردی یا نکردی من قبلا تو تاپیکاتون دیدم عکس خودتونو و همسرتونو الان تو یکی از کامنتا گفتی ازدواج نکردم

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
هنوز ازدواج نکردیم خواهر

امضات چی میگه پس دقیقا مشکلت چیه من چندشب پیش کلی ازشما و همسرتون عکس دیدم الان میگین ازدواج نکردین ینی فقط نامزدین؟من حس میکنم شما مشکل بزرگی دارین ولی نمیتونین بگین سردرگمین قصد دخالت ندارم اما سعی کنین تو زندگی تصمیم جدی بگیرین شک و تردید ینی شکست

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
امضات چی میگه پس دقیقا مشکلت چیه من چندشب پیش کلی ازشما و همسرتون عکس دیدم الان میگین ازدواج نکردین ...

چی بگم والا، من دوسش دارم خیلی هم چهرشو دوست دارم هم اخلاق هم سنش اما چند وقته حساس شدم رو لپاش بخاطر اینکه دوست ندارم افتاده باشن😔