2777
2789
عنوان

تفاوت BPD با FL

| مشاهده متن کامل بحث + 9693 بازدید | 27 پست
سلام استارتر عزیز، منم دقیقا مشکل شمارو دارم و تفاوت استخوان ران جنین و دور سرش و اندامهای دیگه حدود ...

عزیزم بچه شما چی شد؟ منم دور سرش ۳ هفته بزرگه طول استخون رونش عقبه کلا همشون باهم ۳.۴ هفته فرق دارن

لطفا واسه تو دلیم یه صلوات بفرستید قشنگا❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بچه شما چی شد؟ منم دور سرش ۳ هفته بزرگه طول استخون رونش عقبه کلا همشون باهم ۳.۴ هفته فرق دارن

سلام عزیزم ، ببین انقدر دکترا منو ترسوندن من منتظر بودم یه موجود عجیب و غریب به دنیا بیارم، استخوان ران ۶ هفته و دور شکم ۴ هفته عقب بود، کارم شده بود گریه ،باورت میشه حتی یه عکس از بارداریم ندارم؟ خداروشکر دخترم صحیح و سالم به دنیا اومد ، با ۴۹ ولی کم وزن بود و خداروشکر الان ۱۰ ماهشه سالم و توپولی

سلام عزیزم ، ببین انقدر دکترا منو ترسوندن من منتظر بودم یه موجود عجیب و غریب به دنیا بیارم، استخوان ...

وای من خودم ۲۵ هفته بودم رفتم سونو گفتن ۲۶ هفته و ۳ روزی از روی ابعاد ولی دور سر ۲۷ هفته و ۲ روز  عرض سرش ۲۸ هفته .طول رون پا ۲۴ هفته 😭😭😭😭هیجاش بهم نمیخوره. منم تو فکرم اینه که یه بچه کوتاه سر گندست حالا گفتن ۳ هفته دیگه باز سونو باید بدم خیلی میترسم اخه انومالی نرمال بود

سلام عزیزم ، ببین انقدر دکترا منو ترسوندن من منتظر بودم یه موجود عجیب و غریب به دنیا بیارم، استخوان ...

خدا نی نی قشنگتو برات نگه داره واسه منم دعا کن سالم بگیرم بغلم

وای من خودم ۲۵ هفته بودم رفتم سونو گفتن ۲۶ هفته و ۳ روزی از روی ابعاد ولی دور سر ۲۷ هفته و ۲ روز &nb ...

بخدا نی نیت سالمه، بهت قول میدم هیچیش نیست، توروخدا خواهرانه بهت میگم اشتباه منو تکرار نکن، فقط یادت باشه به هیچ عنوان شیر خشک به نی نی ندی، فقط شیر مادر همه کمبودها رو جبران میکنه، بچه من ۲۴۰۰ به دنیا اومد و در ۱۴ روزگی وزنش دوبرابر شده بود در حدی که همه تعجب میکردن، از روزهای بارداریت لذت ببر که نی نی بیاد خواب نداریا

خدا نی نی قشنگتو برات نگه داره واسه منم دعا کن سالم بگیرم بغلم

ممنون عزیز دلم، الهی به حق شهید شش ماهه آقا علی اصغر صحیح و سالم نی نی رو بغل بگیری، خدا خودش داده خودش هم مراقبه شک نکن

بخدا نی نیت سالمه، بهت قول میدم هیچیش نیست، توروخدا خواهرانه بهت میگم اشتباه منو تکرار نکن، فقط یادت ...

مرسی عزیزم خیلی ارومتر شدم. این دکترا فقط استرس میدن . اخه اگه مریضی بود این تفاوتا مگه تو انومالی معلوم نمیشد؟ 

منم ایشالا اگه سر وقت بیاد که شیر داشته باشم حتما دوست دارم شیر خودمو بدم ایشالا که همیشه خودت و نی نیت سالم و سلامت باشید . 

مرسی عزیزم خیلی ارومتر شدم. این دکترا فقط استرس میدن . اخه اگه مریضی بود این تفاوتا مگه تو انومالی م ...

چرا عزیزم اگه خدای نکرده مشکلی بود انومالی نشون میداد، دکتر من خیلی بهم اطمینان داد می‌گفت اینها سرشتیه و استخوان بندی بچه ریزه و ربطی به بیماری نداره، الان یاد اون روزا می افتم غصه میخورم چرا حتی یه عکس ندارم و از بارداریم لذت نبردم، انشاالله به زودی تاپیک به دنیا اومدن نی نی رو میزنی صحیح و سالم

چرا عزیزم اگه خدای نکرده مشکلی بود انومالی نشون میداد، دکتر من خیلی بهم اطمینان داد می‌گفت اینها سرش ...

ایشالااااا😍😍😍 ایشالا همه تو دلیشون و نی نی هاشون سالم باشه مال منم سالم باشه

مرسی عزیزم خیلی ارومتر شدم. این دکترا فقط استرس میدن . اخه اگه مریضی بود این تفاوتا مگه تو انومالی م ...

سلام میدونم خیلی از تاپیک میگیره اگه میشه جواب بدین کوچولومون سالمه منم همچین مشکلی دارم گفتن دو سه روز اختلاف توی استخوان گیجگاهی عقبه نسبت به سن حاملگی