در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
Puzzle band اهنگ ببینیم همو عالیه عالی 👍 الانم دارم گوش میکنم یعنی روزی ۲۰۰ بارم گوش کنم ...
منم اهنگاشونو دوس دارم مخصوصا جاده و مغرور وعاشق
اهنگ غمگین چیهههه بابا ی اهنگ میگم عاااالی همه چیو میگیری ب .....😐 اهنگ ب جهنم از باران
🤣عروسی شماعی زاده خوبه؟
چون تو الان مطمعنا حال خوشی نداری بخوای غمگین گوش کنی حالت بهتر نمیشه بدتر هم میشه.تازه اینستا هم خودش کلیپای غمگین زیاد داره اما بهتره ک ب هیچ عنوان دنبال نکنی و نری دنبالشون چون داغون میشی .حالت بده یا گرفته ای حتما دعا بخون ک اروم شی .