2777
2789
عنوان

چرا دانشجوها بهم میگن مظلوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 28 پست

من صدای خوبی دارم وقتی از رو یه مطلب میخونم... مثل گوینده ها... یعنی میتونم صدامو تغییر بدم...تا حالا این کارو نکردم ولی شاید با اینم بشه خودی نشون داد

بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن‌‌‌... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمنم میگن مظلومی ولی مگه این حرف بده؟

نمیدونم واللا... واقعا نمیدونم

ولی چون زیاد شنیدم برام سوال شد...

بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن‌‌‌... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
آخی منم دلم سوخت میخواستن تو رو جدا کنن😆😅

واللا خودمم از حرف اونا یه جوریم شد...فک نمیکردم تصورشون این باشه

من ک برام اهمیت نداشت میشه عکس بذاری منم بذارم ؟

راستش عکسمو رو پروفایلمم نمیزارم... خانواده حساس هستن... ولی اگه دوس داری بزار 

بمنم میگن مظلومی ولی مگه این حرف بده؟

نه حرف بدی نیست 

عواقب بدی داره 

از جمله حرف های بدتر و سو استفاده دیگران یا نگاه با ترحم 

تیکر برای کنکوره 😂😅 ‏پشت هر دختر قوی و مستقلی یه دختر کوچولوی شکسته هست که مجبور شده یاد بگیره چطورباید دوباره رو پاهاش وایسته و به هیچکس تکیه نکنه...
خودتو مظلوم كم حرف و كم رو ميگيري و همش توو خودت هستي لابد

تو خودم نیستم... اتفاقا پیش بچه ها میرم با همه سلام علیک اما تو بحثا من بیشتر ساکتم مخصوصا غیبت اگه باشه ک هیچچی دیگه

نه حرف بدی نیست  عواقب بدی داره  از جمله حرف های بدتر و سو استفاده دیگران یا نگاه با ترح ...

آره واقعا... آدم نباید باورش کنه و تو عمقش بره... اگه دوست داشتنی معنیشو در نظر بگیریم خب مشکلی نیس ولی همون نکته که گفتی... نگاه با ترحم و این چیزاشه که خیلی بده

یا سواستفاده از آدم با این تصور ک خیلی ساده ای

یعنی مهربونی.. زبون تیز نداری

اگه منظورشون این باشه خب واقعیته... ولی امیدوارم منظورشون همین باشه نه اینکه حس ترحم داشته باشن بهم

یاد دختر  مظلوم و    ز ی  ر افتادم خخخ

😂😂😂 نه خدارو شکر من دختر مظلوم وزیر نیستم