2777
2789
عنوان

از نظرتون چهره ام چطوره؟ بی تعارف بگین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 99 پست
این سعادت خیلی کم نصیب من شده  باور کنید همیشه اولش میومدم ی لحظه میرفتم ی تاپیک دیگه  م ...

خخخخخ پس خیلی خوش شانس نیسی

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی ربات داره؟ 

نه بابا فکر نکنم 

مگهدمیشه 

سایت بی در وپیکر هس نه تا این حد دیگه

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  
دوستانی که ندیدن شرمنده من نمیدونستم وقیح ربات داره خودکار برمیداره ممنون از اونایی که نظر ...

الکی میگن.اگه از این کارها بلد بود گوشی هممون رو هک میکرد راحت عکس برمیداشت و هویت رو لو میداد.یه ادم بیکاره که از صبح تا شب توی سایت بانوان پلاسه

در انتظار گودو
خخخخخ پس خیلی خوش شانس نیسی

نه بابا 

به همن پنگوئن هام قسم 

به جون پنگوئن هام عکس های نابی رو از دست دادم هر کدوم برام ی مرگ بود 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
نه بابا  به همن پنگوئن هام قسم  به جون پنگوئن هام عکس های نابی رو از دست دادم هر ک ...

عه این چ حرفیه   

انشاالله همیشهههه سلامت باشی   

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
چراشوهرمن‌نمیذاره پس ژلومل بزنم عصابم خرده

اخه بعضیا فکر میکنن با ژل همه پلنگ میشن بدشون میاد 

ولی من خودم ژل زدم بینی هم عمل کردم ولی خیلی طبیعی 

بنظرم چند نمونه ژل خیلی طبیعی و خوب به همسرت نشون بده خودش خوشش میاد میگه برو بزن 

شک نکن!درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهدخدا از راه می رسد . . .  
اخه بعضیا فکر میکنن با ژل همه پلنگ میشن بدشون میاد  ولی من خودم ژل زدم بینی هم عمل کردم ولی خی ...

حتی واسه میکرونمیذاره برم.فقط میگه طبیعی واینکه مردم چی میگن

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀