2777
2789
عنوان

من دریده ام؟ ببخشید میخوام متوجه عمق قضیه بشید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 41 پست
اولا ک هیچ وقت ب خودت نگو دریده😡🤬 دوما خب خودت داری میگی تنبل و غر غرو هستن!!! از همچین آدمایی وا ...

قوانین تمام کشور ها در حال حاضر با کشور ما در خصوص ازادی فردی متفاوته

در خصوص امضاتون خواستم که بدونین

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   

سلام عزیزم. برادر نامزد منم اینطوره. تیکه پشت تیکه بعدش جوابشم میدی ادا پشت ادا. میشینه همسرمو پر میکنه. منم دیگه همه حرفاشو به شوخی میگیرم. بهش میخندم و پابه پاش با خنده پیش میرم. مثلا دیروز خونه مونو باید بعد رنگ کاری نطافت میکردیم اینم اومد. بعدش هی می گفت من نباشم کار پیش نمیره. شماها کار کن نیستین. منم با خنده گفتم اره من بلد نیستم. بالاخره هر کسی رو بهر کاری ساختن. خلاصه فضا جوری به شوخی چرخید که همه شاد شدیم و تیر اونم به سنگ خورد. نباید فاز دشمنی گرفت. من نشون میدم همیشه تو جبهه اونهام. بخواهی هی به حرفاشون فکر کنی ادم خل میشه. به نظرم حساسیت به خرج نده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم. برادر نامزد منم اینطوره. تیکه پشت تیکه بعدش جوابشم میدی ادا پشت ادا. میشینه همسرمو پر می ...

جارو رو میدادی دستش میگفتی آ قربون دهنت خوب شد اومدی ماها بلد نیستیم ی جارو بکش ماشالا

لطفا اگه مخابطم شما نیستی ریپلایم نکن. هرکی سرش تو کار خودش باشه
مشكل مريضي واين حرفا رو نداشتين؟اين همه ساعت زياد نيست بچه خسته نميشه؟

الان خب سه ماهه میره که شروعش با اواخر شهریور بود فقط یه بار مریض شد تب کرد که هر سال تو پاییز این اتفاق میافته راستش ننیدونم که میتونم ربطش بدم به مهد یا نه

اونجا اگه خسته بشه میخوابه یا دراز میشکه تی وی میبینه

وا مادر بزرگ پدربزگا از خداشونه نوه ها پیششون باشن اینا دیگه چه ادمایی هسن

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

من با این که مادرشوهرم خونش بغل خونه ماست و از خداشه بچمو نگه داره .ومامانمم جوونه هنوزو میتونه این کارو کنه وخودمم بدم نمیاد بدم مامانم ولی شوهرم میگه خودم نگهش میدارم .مثلن بریم دتدون پزشکی اون بچه رو تو ماشین سرگرم میکنه من کارمو انجام میدمو میام

توقعت بالا اونا وظیفه برنگهداری بچه شما ندارن عزیزم😊من خودم شاغلم و بعد تولد پسرم باید برم سرکار ام ...

دلت میاد بزاری پیش پرستار من شوهر میگه بچه دار شدیم براش پرستار بگیریم ولی من میگم نه همیشه پرستار تو ذهنم یه آدم خشن و بی عاطفه بوده😣

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

قوانین تمام کشور ها در حال حاضر با کشور ما در خصوص ازادی فردی متفاوته در خصوص امضاتون خواستم که بدو ...

چیزی ک من دیدم غیر از این بوده!

واسه پدرتون صلوات فرستادم❤ 

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

من غریبم کسیو ندارم بچه هامو بزارم پیششون خانواده شوهرم هم اینجان شاید بچه هام گاهی برن خونشون ولی هیچ وقت نشده ببرم بزارم انجا تا بتونم برم بیرون همیشه سه تا بچه زیر ده سال باخودم هستن حتی برا خرید ولی هیچ گله ای از مادر شوهر یا خواهر شوهرم ندارم.بچه رو من اوردم خودم هم مسئولنگهداریشونم.

دلت میاد بزاری پیش پرستار من شوهر میگه بچه دار شدیم براش پرستار بگیریم ولی من میگم نه همیشه پرستار ت ...

اره 😂😂باید برم تازه خیلی هم مامان خوبی بودم تو تایم حاملگیم سرکار نرفتم😂😂🤦🏻‍♀️نه پرستار اشنا و خونه من کلش پر دوربین نمیتونه اصلا دست از پا خطا کنه😊

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."